Annonce
Esbjerg

Vækster vildt: Esbjerg-firma er "Gazellevirksomhed" for fjerde år i træk

For nylig fik de tre antiloper på Sports Connections trofæhylde selskab af en ny artsfælle. Foto: PR-foto

Esbjerg: Sports Connection, der har kontor på Kvaglundvej i Esbjerg og er nordisk distributør af Skechers-brandet, er blevet kåret til "Gazellevirksomhed" af Børsen for fjerde år i træk.

Prisen gives til virksomheder, der vokser kontinuerligt og har haft positiv vækst hvert år i fire regnskabsår. "Gazelle"-virksomhederne skal desuden have fordoblet bruttofortjenesten eller omsætningen i løbet af samme periode.

- Sikke en fantastisk påskønnelse af vores arbejde. Det er hårde krav at leve op til, og vi er utrolig stolte, men samtidig meget ydmyge, over denne kåring, siger Peter Jørgensen, der er direktør i Sports Connection, i en pressemeddelelse.

Virksomheden planlægger at indtage det tyske marked inden længe, og ifølge Peter Jørgensen skyldes succesen folkene i og omkring virksomheden.

- Der skal lyde en stor tak til vores samarbejdspartnere, gode loyale kunder og hele vores team, der gør en virkelig dedikeret og målrettet indsats hver eneste dag, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Annonce