Annonce
Kolding

Vær med til at gemme minder fra en historisk periode: - Corona-tiden har vendt op og ned på danskernes liv

Minderne bliver indsamlet på Akseltorv. Foto: Soren Nordberg

Corona Erindringskaravanen rejser rundt i Danmark og indsamler videoerindringer fra corona-tiden. Her kan danskerne dele deres minder fra en speciel tid med eftertiden. Erindringskaravanen standser i blandt andet Kolding ved Green Streets Torvelørdag på Akseltorv den 15. august.

Bag projektet står ejerne af bureauet Filmspor, Morten Lindegren og Anne-Mette Vinter. Deres formål er at give alle interesserede mulighed for at dele deres corona-minder, når

Alle erindringer bliver efterfølgende samlet til en film, som bliver vist ved arrangementer på biblioteker og kulturhuse.

- I en periode, hvor Danmark stadigt delvis er lukket ned, kan man som individ nemt gå rundt med en følelse af, at man er alene med sine tanker. Med vores projekt ønsker vi vise, at vi ikke er alene. Og vi ønsker, at vi alle reflekterer over - og bliver klogere på - hvordan corona-situationen har påvirket os, fortæller Anne-Mette Vinter i en pressemeddelselse.

Annonce

Op og ned

Projektet opstod, da karavanens skabere pludselig befandt sig i en ny situation, hvor opgaverne blev færre, og de havde god tid til at tænke over både deres liv og arbejdsliv.

- Corona-tiden har vendt op og ned på danskernes liv. Nogle er blevet arbejdsløse, er gået konkurs eller har været syge. Andre har haft en tiltrængt pause eller har gentænkt deres liv og fundet nye værdier og leveveje. Med vores projekt ønsker vi at portrættere danskernes oplevelser. De er nemlig allesammen med til tegne et billede af, hvordan denne tid har været. Ligesom de kan hjælpe os med at huske i fremtiden, siger Morten Lindegren.

Man kan se mere på corona-erindringer.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sport

Alle engelske klubber trækker sig fra udskældt Super League: - Vi begik en fejl, og det undskylder vi for

Annonce