Annoncørbetalt indhold

Værd at vide om outdoor-produkter, inden du køber

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

CAMPZ er ikke alene en af Danmarks største webshops, det er også en af Europas. De tilbyder et bredt udvalg af outdoor-tøj, -sko og andre produkter, der sikrer dig det rigtige til et aktivt udendørsliv.

Det er CAMPZ målsætning at være din topleverandør inden for outdoor-udstyr i topkvalitet. Vi ønsker at rådgive og vejlede dig til det rigtige valg, så du får mest ud af dine tur eller din sport. Vores fokus ligger på adventure- og extremsport, men løbere skal heller ikke snydes for udstyr i absolut topklasse.

Annonce


Dette skal du vide

Det rigtige outdoor-udstyr kan gøre hele forskellen på, om din tur bliver god eller dårlig. At slæbe rundt på et tungt telt eller at føle sig kold og våd gør, at dit fokus flytter sig fra at opleve og få en fantastisk tur, til at du kun tænker på, at du er våd og klam. Er du tillige taget ud på en længere tur, kan det være umuligt at få skiftet til varmt og tørt tøj. Medmindre du er en meget erfaren vandrer eller klatrer, og ved hvad du kan bære på en tur, er det en god ide at få råd og vejledning af CAMPZ erfarne personale. Så er du sikker på at ud kommer afsted med det rigtige. Det gælder især, hvis du er nybegynder. Her er det også vigtigt, at du planlægger en tur, der passer til din form og erfarenhed.


Tøjet

Her skal du tænke i lag og gerne fire. Det inderste skal holde dig tør, og her er uld eller silke det bedste, da det er svedabsorberende. Fordelen her er også, at det tørrer nemt og holder dig varm. Det næste lag skal være en skjorte efterfuldt af en trøje. Til sidst skal du have en jakke, som gerne må være vandtæt. Undgå cowboybukser, da de er længe om at tørre. Vælg sokker, som er designet til at vandre eller til anden aktiv udendørsaktivitet, da de ikke indeholder syninger, der kan give gnavsår eller vabler. De har yderlig den fordel, at hvis de bliver våde, kan de blot vrides og bruges igen. Selvom de er våde, vil de holde dig varm.


Sko

Vælg et par vandrestøvler – også selvom de er billige. De giver støtte oppe omkring anklerne, hvilket er med til at forhindre, at du vrikker om og må afbryde turen. De skal være så store, at dine tæer ikke rammer foran, når du har gået længe. Du skal også forvente, at dine fødder bliver større efter en længere tur. En større sko har også den fordel, at du kan have to par sokker i, hvilke mindsker risikoen for vabler. Vabler kan få selv den sejeste til at opgive.


Andet udstyr

Udover tøj og sko er det vigtigt, at dit udstyr kan klare vejrforholdene, samtidig med at det ikke er for tungt. Husk det er dig, der skal bære det hele vejen. Få vejledning til at finde det rigtige telt og underlag, og hvad der er af muligheder for at lave mad under turen af CAMPZ, så du ikke ender med en alt for tung oppakning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.