Annonce
Kolding

Værkstedskæde får endnu en chef: Ny direktør skal arbejde med korpsånd og storkunder

48-årige Michael Lauesen er netop indtrådt i direktionen hos Skorstensgaard, hvor han sammen med de to grundlæggere skal afstikke kursen for den fremadstormende værkstedskæde. Foto: Skorstensgaard
48-årige Michael Lauesen er blevet udnævnt til kædedirektør, og han skal fremover varetage ledelsen sammen med de to grundlæggere af værkstedskæden Skorstensgaard.

Kolding: Det går stærkt hos Skorstensgaard-kæden, der på bare tre år er gået fra at have seks afdelinger til hele 24 autoværksteder, der er fordelt over hele landet. Kæden har en strategi om at ekspandere med mellem seks og ti værksteder om året.

Som et led i at bringe disse strategier i mål har man valgt at udnævne 48-årige Michael Lauesen som kædedirektør for Kolding-koncernen, hvor han samtidig træder ind i både direktion og bestyrelse, fremgår det af en pressemeddelelse. Dermed udgøres direktionen af de to grundlæggere og tvillinger Anders og Martin Skorstensgaard, der henholdsvis er administrerende direktør og driftsdirektør samt Michael Lauesen.

- Vi øger vores fokus på fremdrift, kvalitet samt høj kunde- og medarbejdertilfredshed, og der kan Michael Lauesen helt sikkert bidrage positivt med sin enorme viden og erfaring fra branchen, udtaler Martin Skorstensgaard.

Kort om Skorstensgaard-kæden

Skorstensgaard-kæden blev grundlagt i 2009 af brødrene Anders og Martin Skorstensgaard, der fortsat tegner ledelsen i selskabet sammen med kædedirektør Michael Lauesen. Virksomheden består af 24 værksteder fordelt over hele Danmark.

Store kunder ind i folden

Den nye kædedirektør har - som kædechef - været en del af Skorstensgaard-koncernen siden 1. maj 2018, og han har tidligere haft ledende stillinger i autobranchen - blandt andet i importørleddet.

- Michaels opgave vil fremadrettet handle om i endnu højere grad at samle kæden og holde fokus på korpsånd, struktur og processer. Samtidig er Michael mand for at hente nye store kunder ind i folden - både i form af udbud og store flådekunder fra erhvervslivet. Det er et område, hvor han i forvejen har skabt mærkbare resultater, lyder det fra Anders Skorstensgaard i pressemeddelelsen.

Michael Lauesen får desuden det overordnede ansvar for nuværende og kommende Skorstensgaard-lokationer - både i form af nye afdelinger og særlige franchise-aftaler. Endelig er han også medansvarlig for kædens strategi og vækst.

Annonce

Store spillere

De to grundlæggere har en klar forventning om, at Michael Lauesen kommer til at øge dynamikken både i direktionen og bestyrelsen.

- Jeg glæder mig over at have fået muligheden for at blive en del af direktionen. Vi har mange ønsker og mål, og sammen med Anders og Martin skal jeg sikre, at vi får sparket hul ind til endnu flere storkunder. Vi er blevet en af de store spillere på banen, som de andre holder et skarpt øje med. Det er dejligt, men det betyder også, at vi skal være endnu mere på tæerne. Men det er vi i øvrigt også, påpeger Michael Lauesen.

Helt tilbage i de tidlige 1990’ere blev han udlært mekaniker i Vejle, men er altså siden gået mere i retning af driftsmæssige og administrative opgaver. Privat bor Michael Lauesen i Bredballe ved Vejle sammen med sin hustru og deres datter.

Annonce

Fejrer ti års fødselsdag

I dette efterår er det ti år siden, at Anders og Martin Skorstensgaard grundlagde det første Skorstensgaard-værksted i Fredericia, og fra starten har man slået på tyske værkstedspriser.

Samlet set er der over 350 ansatte i Skorstensgaard-koncernen, som i det seneste regnskabsår omsatte for godt 180 millioner kroner, og skabte et plus på bundlinje på godt 10 millioner kroner.

Annonce
Kolding For abonnenter

Landsholdsmålmand ved godt, at hun nu er et forbillede for drenge og piger: Men jeg jo stadig bare den samme Lene Christensen fra Marstrup i Sønderjylland

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Nej til nedrivning af 150 år gammel gård: Ejer må sætte nedslidte bygninger i stand

Sydjylland For abonnenter

Julestemningen blev knust i det syd- og sønderjyske: Plantage fælder ingen juletræer og siger farvel til stort set alle medarbejdere

Kolding

Ældre mand kørt på sygehuset efter færdselsuheld: - Bilen er totalsmadret

Varde

Sådan klarer Anni fra kroen mangel på arbejdskraft: Udskudte selskaber fortsætter langt ind i januar

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Erhverv For abonnenter

For varm laks og for gammel røget makrel gav en sur smiley og bøder på i alt 30.000 kroner: - Vi har strammet op

Kolding

Flere dropper corona-køen og køber hjemmetest: - De er røget op som nummer et bedst sælgende vare i hele kæden

Varde

Den mærkelige dag, da lille bys damer mødte sig selv i 3. division: Klasseforskel på det gamle og det nye hold

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Aabenraa

Villabrand i Rødekro: Beboer behandlet for mulig røgforgiftning

Esbjerg For abonnenter

Efter avisomtale af legendarisk værtshus: Nu står køberne på nakken af hinanden

Erhverv For abonnenter

Et opkald nytårsaften blev startskuddet: Bilnørder giver den gas som iværksættere

Annonce