Annonce
Kolding

Værkstedskæde får endnu en chef: Ny direktør skal arbejde med korpsånd og storkunder

48-årige Michael Lauesen er netop indtrådt i direktionen hos Skorstensgaard, hvor han sammen med de to grundlæggere skal afstikke kursen for den fremadstormende værkstedskæde. Foto: Skorstensgaard
48-årige Michael Lauesen er blevet udnævnt til kædedirektør, og han skal fremover varetage ledelsen sammen med de to grundlæggere af værkstedskæden Skorstensgaard.

Kolding: Det går stærkt hos Skorstensgaard-kæden, der på bare tre år er gået fra at have seks afdelinger til hele 24 autoværksteder, der er fordelt over hele landet. Kæden har en strategi om at ekspandere med mellem seks og ti værksteder om året.

Som et led i at bringe disse strategier i mål har man valgt at udnævne 48-årige Michael Lauesen som kædedirektør for Kolding-koncernen, hvor han samtidig træder ind i både direktion og bestyrelse, fremgår det af en pressemeddelelse. Dermed udgøres direktionen af de to grundlæggere og tvillinger Anders og Martin Skorstensgaard, der henholdsvis er administrerende direktør og driftsdirektør samt Michael Lauesen.

- Vi øger vores fokus på fremdrift, kvalitet samt høj kunde- og medarbejdertilfredshed, og der kan Michael Lauesen helt sikkert bidrage positivt med sin enorme viden og erfaring fra branchen, udtaler Martin Skorstensgaard.

Annonce

Kort om Skorstensgaard-kæden

Skorstensgaard-kæden blev grundlagt i 2009 af brødrene Anders og Martin Skorstensgaard, der fortsat tegner ledelsen i selskabet sammen med kædedirektør Michael Lauesen. Virksomheden består af 24 værksteder fordelt over hele Danmark.

Store kunder ind i folden

Den nye kædedirektør har - som kædechef - været en del af Skorstensgaard-koncernen siden 1. maj 2018, og han har tidligere haft ledende stillinger i autobranchen - blandt andet i importørleddet.

- Michaels opgave vil fremadrettet handle om i endnu højere grad at samle kæden og holde fokus på korpsånd, struktur og processer. Samtidig er Michael mand for at hente nye store kunder ind i folden - både i form af udbud og store flådekunder fra erhvervslivet. Det er et område, hvor han i forvejen har skabt mærkbare resultater, lyder det fra Anders Skorstensgaard i pressemeddelelsen.

Michael Lauesen får desuden det overordnede ansvar for nuværende og kommende Skorstensgaard-lokationer - både i form af nye afdelinger og særlige franchise-aftaler. Endelig er han også medansvarlig for kædens strategi og vækst.

Store spillere

De to grundlæggere har en klar forventning om, at Michael Lauesen kommer til at øge dynamikken både i direktionen og bestyrelsen.

- Jeg glæder mig over at have fået muligheden for at blive en del af direktionen. Vi har mange ønsker og mål, og sammen med Anders og Martin skal jeg sikre, at vi får sparket hul ind til endnu flere storkunder. Vi er blevet en af de store spillere på banen, som de andre holder et skarpt øje med. Det er dejligt, men det betyder også, at vi skal være endnu mere på tæerne. Men det er vi i øvrigt også, påpeger Michael Lauesen.

Helt tilbage i de tidlige 1990’ere blev han udlært mekaniker i Vejle, men er altså siden gået mere i retning af driftsmæssige og administrative opgaver. Privat bor Michael Lauesen i Bredballe ved Vejle sammen med sin hustru og deres datter.

Fejrer ti års fødselsdag

I dette efterår er det ti år siden, at Anders og Martin Skorstensgaard grundlagde det første Skorstensgaard-værksted i Fredericia, og fra starten har man slået på tyske værkstedspriser.

Samlet set er der over 350 ansatte i Skorstensgaard-koncernen, som i det seneste regnskabsår omsatte for godt 180 millioner kroner, og skabte et plus på bundlinje på godt 10 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

Danmark

Podcast: Tre tophold kæmper om oprykning fra 1. division - hvem trækker det længste strå?

Annonce