Annonce
Kolding

Værktøjstyve på spil: Flere indbrud på byggepladser og i varebiler

Flere gange i den forgangne uge er der blevet stjålet værktøj fra byggepladser og værksteder i Kolding. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Kolding: I den forgangne uge har der flere steder i Kolding været indbrud på både byggepladser ved blandt andet Kolding Åpark og på værksteder, hvorfra der er blevet stjålet diverse håndværktøj og elektrisk værktøj.

Natten imellem onsdag og torsdag var tyvene så på spil igen. Denne gang var det på en byggeplads på Albuen, hvor der blev knust en rude i en dør og håndværktøj blev stjålet. Der blev desuden stjålet værktøj fra en varebil af mærket Ford Transit parkeret på Kongebrogade og en varebil af mærket Toyota Landcruiser parkeret på Kokholm.

- I begge biler blev bagruderne knust, og der er blevet stjålet lidt håndværktøj fra begge biler, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Arno Rindahl Petersen.

Også tidligere på måneden var den gal. Her var det ligeledes byggepladsen ved Kolding Åpark og også byggepladsen ved Bertram Knudsens Have, hvor der blev stjålet forskelligt værktøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Lige før sæsonstart: Ligaspiller i Kolding er testet positiv for corona

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce