Annonce
Sønderborg

Værtshus blev lukket af politiet

Der blev drukket på et værtshus efter lukketid, og derfor får Old Danish Pub en bøde. Modelfoto

Sønderborg: Natten til torsdag - ja det var nærmest blevet morgen - blev Old Danish Pub i Lille Rådhusgade lukket af en politipatrulje. Værtshuset har bevilling til at sælge alkohol til gæsterne og have åbent til klokken to om natten, men klokken havde passeret halv fire, og der var stadig åbent.

- Da patruljen kom til stedet sad der stadig tre mænd i baren og drak alkohol, fortæller politikommissær Thomas Berg fra Syd- & Sønderjyllands Politi. Ejeren af værtshuset kan forvente en bøde for overtrædelse af restaurationsloven.

Den bøde vil Dennis Holst Rasmussen fra Old Danish Pub betale. Men han understreger, at værtshuset allerede var lukket, da politiet kom.

- Der var ikke tre mænd i baren i nat, der var mig min ansat (der havde haft lukkevagt) og min ven. Vi drøftede en kommende situation over en genstand. Der ud over var alt lys slukket, skiltet var taget ind, døren var låst, gardiner trukket for og kassen afstemt, oplyser han i en mail.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Borgerlige må ind i kampen

Socialdemokratiet kan glæde sig over det borgerlige Danmarks tillid. Den kommer til udtryk, hver gang socialdemokraterne overtager regeringsmagten. Det er jo ikke verdens undergang og skal såmænd nok gå alt sammen. Sådan plejer det jo at være, lyder det borgerlige kor så. Erkendelsen er korrekt. Med de ulyksalige 1970-ere som den eneste, alvorlige undtagelse har ingen regeringer i efterkrigstiden uanset kulør ført en politik, som tilnærmelsesvis har bragt vores sikkerhed eller velstand i fare. Den nuværende regering er ingen undtagelse. En stram udlændingepolitik, endnu hårdere kurs mod kriminelle, et robust forsvar samt velfærd er mærkesager. Alt dette skal gå hånd i hånd med en ansvarlig økonomi, som den skarpe, interne debat med støttepartierne om minimumsnormeringer viste. Og så skal der kæmpes for klimaet. Ovenstående turde også være målene for enhver borgerlig regering, efter man også til højre for midten har sat miljø øverst på dagsordnen. Eneste stridspunkt mellem regeringen og de borgerlige kunne være skattepolitik og marginale forskelle på, hvordan man vil fordele samfundskagen. Er der et borgerligt projekt? Spørgsmålet er berettiget, for vi har intet hørt om det. Blandt andet lover Venstre blot, at være endnu grønnere end regeringen. Til gengæld hersker der åbenbart intern uenighed om udlændingepolitikken i det største borgerlige parti, hvis profil for øjeblikket står alt andet end skarpt. Alt dette må udløse selvransagelse hos deltagerne i Venstres landsmøde i denne weekend. Men også fra de øvrige, borgerlige partier savner vi visioner. Måske var det ikke blot en påstand, men den fulde sandhed , da Venstre i valgkampen forklarede, partiet ville ganske det samme som Socialdemokratiet – blot uden skattestigninger. Ja, det kan såmænd vise sig at være fortællingen om hele det borgerlige Danmark. Det er - undskyld udtrykket – fesent. Det borgerlige projekt er for vigtigt til, at ansvaret for det (alene) kan betros Socialdemokratiet.

Annonce