Annonce
Esbjerg

V-byrådsmedlem afklaret med ikke at blive valgt

51-årige Lars Boel fra Sejstrup, som sidder som suppleant i Venstres byrådsgruppe, blev ved tirsdagens kommunalvalg ikke valgt ti Esbjerg Byråd. Privatfoto.

SEJSTRUP: 51-årige Lars Boel fra Sejstrup får kun ti måneder som medlem af Venstres byrådsgruppe i Esbjerg Kommune. Han kom ind i byrådsgruppen i februar i år som tredjesuppleant på den plads, som oprindelig tilhørte Jørn Schultz fra Gørding, som døde tidligere i år.

Ved tirsdagens kommunalvalg var Lars Boel opstillet som nummer 16 på Venstres liste, men med 155 personlige stemmer var han langt fra at blive valgt. Det er han helt afklaret med.

- Når man kommer fra et mindre lokalområde, som i forvejen er repræsenteret af en stærk kandidat i Jørn Boesen Andersen fra SF, er chancen for at blive valgt ikke så stor. Så jeg var nok forberedt på, at jeg ikke ville blive genvalgt, siger Lars Boel, som også stillede op for Venstre ved kommunalvalget i 2013. Han fik dengang 194 personlige stemmer.

Lars Boel arbejder till daglig som lærer på Kjærgård Landbrugsskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce