Annonce
Esbjerg

V-byrådsmedlem: Vigtigere ting end ølbod lige nu

Byrådsmedlem Kurt Bjerrum synes der er vigtigere ting at diskutere lige nu end ølboden på Torvet i Ribe. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

RIBE: Gruppeformand for Venstre i byrådet, Kurt Bjerrum, slår fast, at han rent personligt ikke har de store følelser i klemme for eller imod ølboden på Torvet i Ribe. Men da han og hans byrådskolleger i kommunens plan- og miljøudvalg tirsdag holdt møde over Skype og her på begæring af udvalgsformand Karen Sandrini, (S), var det i følge Kurt Bjerrum ikke den længste drøftelse i udvalgets historie.

På forhånd havde Karen Sandrinis partifælle, Hans Erik Møller, bedt om at sagen ikke blev drøftet i plan- & miljøudvalget, da sagen budgetmæssigt hører under teknik & byggeudvalget.

- Og det er jeg enig i. Men derfor er det selvfølgelig alligevel en udvalgsformands ret, at bringe en sag til drøftelse i et udvalg. Også i dette tilfælde. Lige nu synes jeg dog rent personligt, at der i disse coronatider er vigtigere ting at forholde sig til. Det var måske også grunden til, at det blev en meget kort diskussion, siger Kurt Bjerrum.

- Jeg mener, at vi skal lade den sag ligge, og så må det være op til teknik & byggeudvalget og i sidste instans økonomiudvalget om aftalen om ølboden skal forlænges eller droppes. Foreløbig løber aftalen de kommende tre år, siger Kurt Bjerrum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce