Annonce
Tønder

V-formand: Alle er velkommen som kandidater

Kim Tygesen, formand for Venstre i Tønder Kommune. ser frem til forårets generalforsamling, hvor partiet skal finde en ny folketingskandidat. Foto: Martin Franciere
Annonce

TØNDER: Siden Philip Tietje i juni sidste år valgte at trække sig som Venstres folketingskandidat i Tønderkredsen, har partiet stået uden kandidat.

Under opstillingsmøde i foråret vandt Philip Tietje en snæver afstemning med 81 stemmer mod Carl-Erik Nielsen, Tønder, der fik 76 stemmer.

Efter at Philip Tietje tre måneder senere trak sig, fordi han følte, at han var havnet midt i en partiintern magtkamp, meldte Carl-Erik Nielsen ud, at han var klar til at træde til, hvis der blev sendt bud efter ham.

Formanden for Venstres kommuneforening i Tønder, Kim L. Tygesen, Løgumkloster, har en forventning om, at en kommende folketingskandidat bliver opstillet i forbindelse med forårets generalforsamling.

- Her har alle medlemmer af Venstre i Tønderkredsen mulighed for at stille op. Som formand bakker jeg alle op, der måtte meldte sig som kandidater, siger Kim L. Tygesen.

Annonce

I Klosterhallerne

Generalforsamlingen er indkaldt til den 8. marts, og skal efter planen foregå i Klosterhallerne. At det skal foregå i en idrætshal, er et helt bevidst valg.

- I forbindelse med corona-situationen er der mange ubekendte faktorer, så vi må afvente, hvordan vi i givet fald kan afvikle generalforsamlingen. Men vi har også valgt en hal, fordi vi de seneste år har oplevet meget stor i interesse for generalforsamlingerne. Tidligere kom der omkring 40, de seneste år har der været over 200, siger Kim Tygesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce