Annonce
Kolding

V-formand holder tæt med tilgang af nye medlemmer

Bent Ole Jonsen, formand for Venstre i Kolding Kommune, vil ikke sige noget som helst, som partiets foreløbigt to udfordrere til borgmesterposten kan bruge i deres valgkamp.  Arkivfoto: Jacob Schultz
Først efter kampvalget mellem Eva Kjer Hansen og Jakob Ville den 8. oktober vil partiforeningen afsløre, hvor stor tilstrømningen af nye medlemmer har været i ugerne op til.
Annonce

Kolding: Medlemstallet i Venstres fem partiforeninger i Kolding Kommune stiger, efter at Jørn Pedersen har meddelt sin afgang som borgmester efter næste valg, og både Eva Kjer Hansen og Jakob Ville har meldt sig som borgmesterkandidater for deres parti.

Det bekræfter formanden for Venstres kommuneforening, Bent Ole Jonsen. Men han vil ikke fortælle, hvor stor tilstrømningen af nye medlemmer er.

- Jeg forholder mig fuldstændig neutralt, og jeg vil ikke på nogen måde videregive oplysninger, som man som borgmesterkandidat kan have en interesse i, siger Bent Ole Jonsen.

Hvordan mener du, at de to borgmesterkandidater kan have gavn af at kende størrelsen af stigningen i jeres medlemsstal?

- Så kan man jo begynde at dechifrere, hvad der ligger bag tallene og måske bruge det til et eller andet. Så nej, du får ikke noget at vide, før vi er omme på den anden side af vores opstillingsmøde, siger Bent Ole Jonsen, som påpeger, at medlemstallet typisk altid stiger, når et valg nærmer sig.

- På den måde er der jo nogle, som gerne vil gøre deres indflydelse gældende, og det er også tilfældet nu, siger han.


Jeg vil ikke på nogen måde videregive oplysninger, som man som borgmesterkandidat kan have en interesse i.

Bent Ole Jonsen, formand for Venstre i Kolding Kommune.


Annonce

Knap 500

Normalt er det ingen hemmelighed, hvad en partiforenings medlemstal er?

- Nej, og det er det heller ikke nu. Vi skal bare lige om på den anden side af opstillingsmødet, siger Bent Ole Jonsen, der dog røber, at mens Venstres medlemstal i Kolding Kommune normalt ligger på et eller andet sted mellem 400 og 500, så var det "lige knap 500, sidst jeg så på det".

Det er disse foreløbigt "lige knap 500 medlemmer", der får mulighed for at stemme på enten folketingsmedlem for Koldingkerdsen igennem 30 år og tidligere minister, Eva Kjer Hansen, eller Venstres byrådsgruppes formand Jakob Ville, når de to mødes i kampvalg om at blive deres partis borgmesterkandidat på Venstres opstillingsmøde i Sydbank Arena den 8. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Kolding

Smittetrykket stiger fortsat: Kolding overhaler Vejle målt på antallet af nye corona-smittede

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce