Annonce
forside

V-politiker i læserbrev om skraldekonflikt: Strejker hører sig fortiden til

Ole Alsted
Annonce

Læserbrev: Firmaet, der indsamler dagrenovation i Kolding Kommune, strejker igen, denne gang ikke en personsag, men en uenighed i arbejdstilrettelæggelse. Jeg kender ikke de nærmere omstændigheder, og skal derved ikke kloge mig i, hvorfor det lander der igen. Jeg kan blot konstatere, at det er borgerne, der bliver ramt af disse strejker, altså kunderne der i sidste ende betaler for at få hentet sit affald.

Desværre er det ofte Kolding Kommune, der får ridser i lakken i sit omdømme, da mange stadig har den opfattelse, at det er kommunen, der indsamler, og det er det ikke!

Jeg håber, de firmaer, der generelt hjælper Kolding Kommune fremover, bygger deres virksomhed op omkring gensidig tillid, sundt og godt arbejdsklima for alle ansatte. Altså har øje for at det er borgerne, der er kunderne, og dem skal man passe på, ja det er faktisk dem, man lever af.

Jeg glæder mig til, vi atter skal kigge på kontrakt til en ny periode, vi kommer til at drøfte indholdet omkring det med at "man" bare kan strejke i op til fem hverdage. Strejker hører sig fortiden til og bør kun være noget, der benyttes som absolut sidste udvej, en sjælden gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce