Annonce
Tønder

Vaccinationscentre i forbindelse med covid-19

Foto:Timo Battefeld

Læserbrev:  Vaccination af ældre hjemmeboende plejekrævende medborgere er godt i gang rundt om i landet på diverse vaccinationscentre.

I første omgang fik Tønder kommune ikke tildelt vaccinationscentre, hvilket kommunen omgående reagerede på. I samarbejde med Region Syd og kommunens praktiserende læger er der derfor nu etableret tre vaccinationscentre i kommunen.

Ældrerådet og Ældresagen vil gerne udtrykke vor anerkendelse for det arbejde.

Tønder kommune er en geografisk stor enhed med opgaver fordelt på mange aldersgrupper. Det kræver derfor et stort arbejde at få covid-19-vaccinationerne veludført i vores kommune. Der skal derfor også bringes en stor tak til alle ansatte – både på Rådhuset og hjemmeplejen, der p.t. gør et stort arbejde for at få gennemført vaccinationsopgaverne på en god og tilfredsstillende måde.

Fra flere borgere har vi modtaget tilbagemeldinger om, at det opsøgende arbejde, transportopgaven og den menneskelige kontakt mellem borgerne og kommunens medarbejdere har fungeret til stor tilfredshed. Vi forventer, at næste vaccinationsrunde vil foregå lige så effektivt.

Borgere, som ikke modtager varig hjælp fra kommunen, og som ikke er i stand til selv at transportere sig til en vaccinationssted, kan henvende sig til Borgerservice og få vejledning om muligheden for transport.

På kommunens plejecentre er det hidtil lykkedes at holde covid-19 fra døren. Stor tak derfor også til personalet på plejecentrene for deres store arbejde. Her skal man nu i gang med 2. vaccinationsrunde.

Vi anbefaler derfor også, at alle i plejepersonalegrupperne vaccineres. De er i front hver dag og gør et stort arbejde, der ikke kan undværes.

Det er en svær tid for alle – specielt for ældre og enlige. Lad os håbe, at i snart kan se en ende på denne Coronapandemi – og lad os fortsat passe godt på hinanden og overholde de påbudte restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Den nye skole i Skærbæk

Annonce