x
Annonce
Esbjerg

Pizzeria tvunget til flytning: Har fundet nye og større rammer

Yildirim og Murat Özgen er klar til at flytte Valentino Pizza til Jagtvej, hvor de overtager Efes Pizza. Arkivfoto: Dorthe Lodberg
Efes Pizza på Jagtvej bliver overtaget af folkene bag Valentino på Præstebakken. Valentino skal flytte på grund af etablering af Jerne Station.

Esbjerg: Det har længe stået klart, at Valentino Pizza på Præstebakken ikke kunne fortsætte på den nuværende adresse.

Jerne Station med trinbræt skal etableres på stedet, og lejemålet stod til opsigelse pr. 1. oktober.

Deadline er blevet udsat til 31. oktober, men allerede i denne weekend er der sidste åbningsdag på pizzeriaet på Præstebakken.

Men der er godt nyt for Valentinos stamkunder

- Vi regner med at have sidste åbningsdag på Præstebakken på søndag, og så åbner vi i stedet på Jagtvej på mandag, fortæller indehaver af Valentino Pizza Murat Özgen.

Han har nemlig sammen med sin bror overtaget Efes Pizzeria på Jagtvej, hvor de hidtidige ejere på grund af helbredsproblemer ikke har ønsket at fortsætte forretningen.

Annonce
Når folk bestiller hos os fremover, skal de lige huske, at det er Valentinos menukort og ikke Efes' gamle, vi arbejder ud fra.

Murat Özgen

Mere plads

- Aftalen om at overtage Efes Pizzeria har været på plads i et stykke tid, og vi har fortalt det til vores kunder løbende. Vi har brugt en del tid og kræfter på at renovere og male det nye sted, så det står klart. Vi får blandt andet et større køkken, end vi har været vant til, og det har vi virkelig savnet. Vores stamkunder har givet udtryk for, at de selvfølgelig stadig vil støtte os på den nye adresse, og der følger nok også kunder med fra Efes, så vi forventer mere travlhed og er også klar til at ansætte flere folk for at kunne følge med, så vi glæder os virkelig til at byde velkommen i de nye rammer, siger Murat Özgen.

Det nye pizzeria på Jagtvej 6 kommer til at hedde Valentino Pizza og Grill, og Murat Özgen håber, at overgangen fra Præstebakken bliver glidende og problemfri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Max og Trine er faret vild i verden

Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Kolding

Se byrådets møde live på Facebook

Annonce