Annonce
forside

Valgplakater i Kolding Kommune

Annonce

Læserbrev: Allerede i september 2016 forespurgte C de øvrige vælgerforeninger om mulig deltagelse i en boykot af valgplakater i Kolding Kommune. SF var med på ideen. Venstre og Socialdemokratiet havde kun hån til overs for vores forslag (vi har folk nok til at hænge valgplakater op). Andre partier hørte vi aldrig fra.

Efter Konservative vælgerforenings mening i Kolding Kommune er det på tide, at der bliver dannet konsensus vælgerforeningerne imellem, vedrørende ophængning af valgplakater.

Vi fra Kolding Konservative mener, at plakatophængning er en pestilens af flere grunde. Det er: Miljøbelastende, ved såvel fremstilling og bortskaffelse, så vel som ved ophængning og nedtagning; oftest grimt og ucharmerende i gadebilledet; forstyrrende for trafiksikkerheden; Stort set uden betydning for hvem der stemmes på; - og ikke mindst: Altid regnvejr når plakaterne skal hænges op og pilles ned.

Så vi var det helst foruden, men det er jeg meget sikker på, at der ikke er konsensus for.

Eneste minus - som jeg ser det - er profilering af nye kandidater. Men så tænker jeg, at man må gøre sig mere umage i andre medier end gadebilledet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce