Annonce
Kolding

Vamdrup Ford A Klub mødes på Harteværket

Vamdrup Ford A Klub har medlemmer over hele landet med en glødende interesse for den smukke amerikanske bil. De mødes søndag den 15. september på Harteværk Oplevelsescenter på Alpedalsvej. Her kan man kl. 12-15 se de smukke biler og få en snak med ejeren om bilens historie. Privatfoto

Kolding: Søndag den 15. september kl. 12-15 har Vamdrup Ford A Klub henlagt sin løvfaldstur til Harteværkets Oplevelsescenter på Alpedalsvej. Det betyder, at man i nævnte tidsrum kan se de flotte Ford A-biler linet op foran den smukke gamle hovedbygning. Tidligere har der været motorcykeltræf på Harteværket, Småbilsklubben har været på besøg, og senest har modeltogklubben N-modulvest kørt med modeltog inde i den store turbinehal.

- Jeg er superglad for, at Ford A-klubben har valgt at besøge Harteværket på deres løvfaldstur i år. Den legendariske Ford A nyder en særlig status blandt bilfolk, så jeg håber på stort rykind af gæster på søndag, siger projektchef i Harteværket Cecilie Røner i en pressemeddelelse.

- Under hele besøget bliver der lejlighed til at kigge på bilerne og snakke med ejerne, der som regel kender bilernes historie i detaljer, forklarer Cecilie Røner.

Udover at se på veteranbiler er der masser af tilbud til gæsterne på søndag. Man kan f.eks. besøge den nye trampolinpark, lege sig til ny viden på vandlegepladsen og gå på opdagelse i det gamle vandkraftværk, hvor turbinerne stadig er i drift.

Harteværket Oplevelsescenter bliver jævnligt besøgt af veteranklubber med smukke biler og motorcykler fra en svunden tid. Søndag den 15. september har Vamdrup Ford A Klub henlagt klubbens løvfaldstur til Harteværket, hvorfor man kl. 12-15 kan se de smukke gamle biler i oplevelsescentret. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce