Annonce
Varde

Vanvidsbilist på ulykkesstrækning: Bragede forbi fartkontrol

En vanvidsbilist bragede forbi fotovognen med 146 km/t og kørte dermed mere end dobbelt så hurtigt som det tilladte. Foto: Michael Nørgaard

Varde: Der var en hel del af de bilister, der mandag passerede politiets fotovogn på Tingvejen, som havde en lidt for tung fod.

En håndfuld havde meget for tunge fødder.

Og en enkelt døjede foruden den tunge fod også med et hoved under armen, da vedkommende passerede den automatiske fartkontrol med en hastighed på 146 km/t. Den tilladte hastighed er 70 km/t på strækningen.

Annonce

Fartkontrollen blev gennemført på den del af Tingvejen, der er i Varde Kommune, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter, hvor politikredsen omtaler den trafikerede vej som en "ulykkesstrækning".

Det var blandt andet på Tingvejen, at en 20-årig ung mand fra Grindsted mistede livet i en frontal kollision med en lastbil i januar.

I alt kan 56 bilister se frem til en hilsen fra ordensmagten, fordi de kørte for stærkt. Ud af disse får seks personer et klip i kørekortet, mens vanvidsbilisten ser frem mod en ubetinget frakendelse af kørekortet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce