Annonce
Tønder

Var ikke bevæbnet med køller og økser: Mand sigtet for besiddelse af koben

Politiet måtte rykke ud til tumult mellem fem-seks personer i Møgeltønder søndag. Efter episoden er en 26-årig sigtet for besiddelse af et koben. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

MØGELTØNDER: Klokken 18.04 søndag blev et antal politibiler sendt til Møgeltønder - nærmere bestemt Møllevej omkring skolen. Faktisk dukkede hele fem patruljevogne og et salatfad op, forlyder det fra øjenvidner i landsbyen.

Meldingen lød, at der var et større slagsmål med fem-seks indblandede personer i gang.

Umiddelbart efter politiet dukkede op, oplyste ordensmagten til JydskeVestkysten, at der både blev brugt køller og økser, og at en 26-årig mand var blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Mandag forlyder det fra politikommissær Chris Sørensen fra politiets Områdecenter Syd, at den 26-årige "kun" er sigtet for at have været i besiddelse af et koben.

Hvad de stridslystne parter var oppe at toppes om, har politiet ingen anelse om. Parterne havde ikke det store behov for at informere politiet om årsagen til sammenrendet, ligesom uoverensstemmelsen mellem parterne stoppede umiddelbart efter, at de mange patruljevogne troppede op i landsbyen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce