Annonce
Aabenraa

Var lige ved at græde: Elever på Sosu Syd indstiller fem lærere til stor pris

Underviser på DIGI Tech linjen på Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa, Kit Nørskov Jensen er af sine elever blevet indstillet til Politikens Underviserpris 2020. Privatfoto
Annonce

Aabenraa: Man er "pavestolt" på Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa over, at eleverne på skolen har indstillet hele fem undervisere til Politikens Underviserpris 2020.

- Vores undervisere gør jo det helt rigtige i denne kaotiske tid med corona og rammer, der ændrer sig hele tiden, det er jo helt vildt. Det er en stor ære at blive indstillet til Politikens Underviserpris. Det er eleverne selv, som skal tage initiativ til at indstille en underviser, og det er en længere proces med beskrivelser af, hvad underviseren gør, som er noget særligt i undervisningen, siger direktør på Sosu Syd Lotte Dalegaard Pedersen i en pressemeddelelse.

- Da jeg fik at vide, at jeg var indstillet til prisen, var jeg lige ved at græde. Jeg har jo bare gjort mit arbejde, og måske gjort lidt ekstra her under corona-krisen for at være til rådighed ud over almindelig arbejdstid, fortæller Kit Nørskov Jensen, der underviser SOSU-assistenter på DIGI Tech linjen.

Den fem nominerede er: Kit Nørskov Jensen, Gitte Tørring Astrup, Gitte Kongssted, Line Andresen og Thomas Gravenslund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce