Annonce
Varde

Varde Atlet Klub byder på masser af boksning i Lerpøthallen

Varde Atlet Klub indbyder til stort boksestævne i Lerpøthallen fredag den 25. oktober. Her kan man bl.a. glæde sig til at se Johnas Harring i kamp. Der er kampe i næsten alle vægtklasser ved stævnet. Privatfoto

Varde: Fredag den 25. oktober slår Varde Atlet Klub portene op til et brag af et boksestævne i Lerpøthallen kl, 19. Alt fra god boksning over nummerpiger til lyd, lys og røg bliver en del af stævnet, hvor matchmaker Jesper Kristiansen har fundet stærke modstandere til klubbens boksetalenter. Der bliver således kampe i stort set alle vægtklasser med boksere fra både Danmark og Polen.

Klubben har siden seneste stævne haft Melissa Mortensen og Victor Osipowski i ilden i internationale turneringen samt i forbindelse med landsholdet bl.a. ved EM i Bulgarien. Melissa er desuden udtaget til at kæmpe om til plads til OL.

- Alle vores boksere har trænet hårdt igennem hele sommeren, så de alle er i topform og sultne efter sejr. Alt i alt er vi i VAK klar til et brag af et stævne med gode oplevelser til boksere og publikum, fortæller formand for Varde Atlet Klub, John Harring.

Billetter kan som altid købes i døren og på billetto.dk, skriver bokseklubben i en pressemeddelelse. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Naboer frygter at blive nabo til gigantisk solcelleanlæg: Miljøformand vil undersøge alternative muligheder

Annonce