Annonce
Varde

Varde går Walk of Art

Annonce

Varde: For første gang nogensinde går Varde med, når der er Walk of Art. Det er Kunsthal vARTe, der står bag denne helt nye årlige skulpturudstilling med værker af en enkelt udvalgt kunstner. I år det Bente Polano. Bente Polano (f. 1953) er billedhugger, maler og grafiker. Hun er uddannet på Danmarks Designskole og debuterede i 1974 i Rådskælderen på Charlottenborg og har siden udstillet separat og i en række gruppesammenhænge.

Udstillingen skydes i gang fredag den 19. maj ifm. Varde Fest- og Kulturuge, og ideen er, at der udstilles 10 skulpturer fordelt i byrummet og i en række udvalgte butikker samt een ekstra permanent skulptur foran Kunsthal vARTe. Hvert år udvælges en af skulpturerne fra WoA til permanent placering i Varde midtby. I den forbindelse vil man rigtig gerne høre borgernes mening om, hvilken skulptur de mener fortjener en varig plads i byen.

Eftersom der hvert år indkøbes en ny skulptur fra WoA, vil antallet af permanente skulpturer øges over tid. Dette skulle gerne resultere i at Varde på sigt får et unikt udendørs kunstmuseum og bliver en spændende skulpturby, der vil kunne opleves hele året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce