Annonce
Varde

Varde Garten åbner første januar

Manden bag landets største ejendomsmæglerforretning Poul Erik Bech står bag Varde Garten til godt 50 millioner kroner. Bortset fra gastro-pubben så åbner alle andre akviviteter den 1. januar. Arkivfoto: André Thorup

Poul Erik Bech mangler fortsat af finde en forpagter til gastro-pub i Varde Garten. Men pavillonen, orangeriet og boutique-hotellet åbner den 1. januar.

Annonce

Varde: Hastværk er lastværk. Og for Poul Erik Bech haster det ikke med at få åbnet op for Varde Garten til godt 50 millioner kroner. Varde Garten er byens nye traktørsted med gastro-pub, kunsthave, pavillon, orangeri til handelsboder og boutiquehotel.

Prikket over i'et er landets største udendørs glasværk "Himlen over Vesterhavet," på gavlen ind mod Kræmmerpassagen. Et værk som Poul Erik Bech afslørede den 25. oktober i overværelse af cirka 300 borgere.

Annonce

Mange bookinger

Det har hele tiden ligget i kortene, at Poul Erik Bech vil have en forpagter til gastro-pubben. Selve hjertet i Varde Garten, der som hovedformål har at få langt flere tyske turister fra Vestkysten og ind til Varde by. Men det er endnu ikke lykkedes at finde en forpagter.

- Vi har ikke underskrevet noget endnu, siger Poul Erik Bech.

Han fortæller, at der derimod er gang i de andre tiltag. Lige nu får han mange bookinger på at leje pavillonen til både selskaber, møder og arrangementer.

- Vi åbner den 1. januar og får det til at køre, siger Poul Erik Bech.

Det gælder også for orangeriet til boderne og boutiquehotellet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

De gule veste på Debelvej

Annonce