Annonce
Varde

Varde-gymnaster deltog i verdens største gymnastikfestival

MotionsMix-holdet fra Varde deltog i Gymnastradaen i Østrig, som sluttede lørdag. Der var deltagelse af i alt 18.000 gymnaster, hvoraf de 30 kom fra Varde Kommune. Holdet ses her i aktion foran 20.000 publikummer med Vita Guldberg fra Fåborg i front. Normalt sidder hun i baggrunden, når hun spiller til de lokale revyer i Årre og Fåborg. Foto: @gymdanmark

Varde: Verdens største gymnastikbegivenhed er Gymnastradaen, som også har været afviklet i Danmark. Blandt andet i Herning, hvor man fortsat taler om begivenheden.

I år fandt Gymastradaen sted i Dorbin i Østrig med deltagelse af ikke færre end 18.000 gymnaster. Deriblandt MotionsMix-holdet fra Varde Kommune med 30 seniorgymnaster.

Det oplyser GymDanmark, der står bag den danske islæt på 900 gymnaster.

GymDanmark skriver i sin pressemeddelelse, at en stor del af Gymnaestradaen er de traditionsrige landeaftener med shows, der viser noget af det bedste gymnastik fra nord og syd og fra øst til vest. Tirsdag aften fremførte gymnaster fra Danmark, Norge, Sverige og Finland ”Nordisk Aften”, og her deltog MotionsMix Varde med deres opvisning.

Gymnastradaen sluttede lørdag den 13. juli.

Annonce
MotionsMix-holdet fra Varde deltog i Gymnastradaen i Østrig, som sluttede lørdag. Der var deltagelse af i alt 18.000 gymnaster, hvoraf de 30 kom fra Varde Kommune. Holdet ses her i aktion foran 20.000 publikummer. Foto: @gymdanmark
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Annonce