Annonce
Varde

Varde Kommune ødelægger Vestkystens perle

Annonce

Læserbrev: Kære Varde Kommune!

Jeg skrev for cirka to år siden en opfordring til jer om at passe på Vestkystens perle, Blåvand.

Jeg må desværre konstatere, at dette ikke har hjulpet. Vi var på et visit sidste uge efter cirka halvanden års fravær. Jeg blev meget ked af at se alle de dårlige tiltag, der var blevet foretaget. Kan godt forstå, at Ho kæmper sin kamp for ikke at få miljøet ødelagt.

Man kan godt se, hvad det hele drejer sig om: Profit og atter profit. Der er alt for mange turister på et sted nu, man ødelægger mere af alt det gode, som var engang. Vi er kommet mange år i Blåvand og elsker området og befolkningen. Det hele var i sin bedste orden for cirka 15 år siden. Så begyndte det at gå den forkerte vej, nu skulle der laves penge. Uden først at stikke fingeren i jorden begyndte man at bygge det ene efter det andet. Hvor var jeres sunde fornuft i dette spil?

Man burde have taget lokalbefolkningen med i hele beslutningen. Jeg læste sidste dag en artikel om noget af det nye byggeri, jeg kan fuldstændig tilslutte mig artiklens indhold. Hvidbjerg Strandvej var fra starten ødelagt. Ved at bygge en hel række feriehuse som mest af alt ligner et sort kapitel i Blåvands ellers så dejlig en by. Fy, skam jer.

I det hele taget er der bygget alt for mange sommerhuse de seneste år. Slå nu bremserne i, inden det hele bliver ødelagt.


Det hele var i sin bedste orden for cirka 15 år siden. Så begyndte det at gå den forkerte vej, nu skulle der laves penge. Uden først at stikke fingeren i jorden begyndte man at bygge det ene efter det andet. Hvor var jeres sunde fornuft i dette spil?

Peter Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Politiet i Syd- og Sønderjylland råber vagt i gevær: Boom i sager om digitale sexkrænkelser

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Trekantområdet

Covid-19: Smittetal stiger mere i Fredericia end i nabokommuner

Annonce