Annonce
Debat

Varde Kommune har en holdning til stier i Blåvand

Preben Friis-Hauge (V), udvalgsformand for plan og teknik. PR-foto

Læserbrev: Kurt Nielsen har i JydskeVestkysten givet udtryk for bekymring, over om Varde Kommune med de nye lokalplaner vil nedlægge alle stier i Blåvand. På byrådsmødet 1. september 2020 er der i sagens fremstilling med bilag anført følgende (se nederst), som betyder, at Varde Kommune er enig med borgernes indsigelser og ønsker, på de steder hvor en lokalplan kan regulere forholdene.

Citat fra del af offentlig dagsorden 1. september 2020:

”Stisystemer er et vigtigt element i sommerhusområderne. De stier, der i forbindelse med udvikling af de enkelte områder har været vigtige, er fortsat vigtige og skal bevares.

Med lokalplanen og privatvejsloven sikres det, at alle de eksisterende stier, der også er optaget på matrikelkortet i forbindelse med områdets udbygning også fastholdes i fremtiden.


På byrådsmødet 1. september 2020 er der i sagens fremstilling med bilag anført følgende (se nederst), som betyder, at Varde Kommune er enig med borgernes indsigelser og ønsker, på de steder hvor en lokalplan kan regulere forholdene .

Uddrag af læserbrevet


Stisystemer er et vigtigt element i sommerhusområderne. De stier, der i forbindelse med udviklingen af de forskellige områder har været vigtige, er fortsat vigtige og skal derfor bevares. Dette er de stier, der i forbindelse med udstykningen også er optaget på matrikelkortet. Udover de stier, der er udlagt på matrikelkortet, er der flere steder også opstået trampestier langs skel og på tværs af grunde. Disse stier, der ikke tidligere har været et offentligt anliggende, vil fortsat være et privat anliggende og reguleres ikke af lokalplanerne.”

Samme afsnit vil med stor sandsynlighed være gentaget i næsten samme form i sagen, når den kommer på plan- og teknikudvalget til behandling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Det gamle seminarium skal genoplives

Annonce