Annonce
Varde

Varde Kommune uddeler 700.000 kroner til udvikling i hallerne

George Karraz øver sig i fitnesscentret i Form & Fritid Nørre Nebel i 2016. Blandt andet fitnessforholdene skal blive bedre, når idrætscentret udvider. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

Varde Kommune: Kultur og Fritidsudvalget besluttede mandag eftermiddag, hvordan en pulje på 700.000 kroner skal fordeles til udvikling af idræts- og svømmehaller på tværs af kommunen. Det skriver Varde Kommune i en pressemeddelelse.

De selvejende haller har siden april haft mulighed for at søge midler i udviklingspuljen. Det resulterede i 14 ansøgninger, hvoraf 13 har fået tildelt støtte.

Blandt de kommende tiltag er specialdesignede springøvelsesskinner, som skal gøre Outrup Kultur og Idrætscenter endnu mere attraktiv for gymnaster. Og det bliver muligt at dyrke e-sport i Helle Hallen.

- Ansøgningerne afspejler både bredden og visionerne, som idrætten har i Varde Kommune. Næsten alle har fået et ja, og ansøgerne kan nu begynde at gøre deres tilbud endnu mere attraktive, siger Mads Sørensen (V), formand for kultur og fritid, i pressemeddelelsen.

Det største beløb har Form & Fritid Nørre Nebel fået. Centret har fået 250.000 kroner som tilskud til en udvidelse til 8,7 millioner kroner. Den udvidelse kan du læse mere om senere i dag på jv.dk/varde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce