Annonce
Varde

Varde: Nye brødre og søstre i Odd Fellow logerne

Flemming Nissen er tidligere formand for Stafet for Livet i Varde Kommune. Nu er han ny overmester ved Odd Fellow logen i Varde. Arkivfoto: Morten Nielsen

Varde: Odd Fellow logerne i Varde har før sommerferien indsat ny ledelse i broderlogen og søsterlogen, der sammenlagt tæller 145 medlemmer.

Ledelsen af en Odd Fellow loge består af seks personer, som kaldes embedsmænd.

Søsterlogens medlemmer har valgt ny overmester Ruth Dall Nielsen, Agerbæk, undermester Bodil Tang Kristensen, Varde, sekretær Margit Køhler, Varde, kasserer Karin Bech Frandsen, Varde, skatmester Else Hjort Jensen, Varde, og eksmester Hanne Hansen, Ølgod.

Broderlogens medlemmer har valgt ny overmester Flemming Nissen, Varde, undermester Holger Hvelplund, Nørre Nebel, sekretær Kurt Nicolaisen, Varde, kasserer Ebbe Pedersen, Nordenskov, skatmester Niels Jørgen Nielsen, Varde, og eksmester Preben Køhler, Varde.

Begge loger, der har til huse i loge bygningen på Nordre Boulevard 99, Varde, er klar til en ny møderække med start i september.

Søsterloge Vesterled kan 1. marts 2020 fejre 40 års jubilæum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Varde For abonnenter

Borgmester om ulovligheder i børnehave: - Jeg har bedt mine direktører kigge sagen igennem

Annonce