x
Annonce
Varde

Varde: Nye brødre og søstre i Odd Fellow logerne

Flemming Nissen er tidligere formand for Stafet for Livet i Varde Kommune. Nu er han ny overmester ved Odd Fellow logen i Varde. Arkivfoto: Morten Nielsen

Varde: Odd Fellow logerne i Varde har før sommerferien indsat ny ledelse i broderlogen og søsterlogen, der sammenlagt tæller 145 medlemmer.

Ledelsen af en Odd Fellow loge består af seks personer, som kaldes embedsmænd.

Søsterlogens medlemmer har valgt ny overmester Ruth Dall Nielsen, Agerbæk, undermester Bodil Tang Kristensen, Varde, sekretær Margit Køhler, Varde, kasserer Karin Bech Frandsen, Varde, skatmester Else Hjort Jensen, Varde, og eksmester Hanne Hansen, Ølgod.

Broderlogens medlemmer har valgt ny overmester Flemming Nissen, Varde, undermester Holger Hvelplund, Nørre Nebel, sekretær Kurt Nicolaisen, Varde, kasserer Ebbe Pedersen, Nordenskov, skatmester Niels Jørgen Nielsen, Varde, og eksmester Preben Køhler, Varde.

Begge loger, der har til huse i loge bygningen på Nordre Boulevard 99, Varde, er klar til en ny møderække med start i september.

Søsterloge Vesterled kan 1. marts 2020 fejre 40 års jubilæum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce