Annonce
Varde

Varde: Virksomheder vil være demensvenlige

Agerbæk Fysioterapi & Træning er nummer 50 i rækken af virksomheder, foreninger og kommunale afdelinger, der kan sætte ”Vi er demensvenner”-logoet i vinduet. PR-foto
Annonce

Agerbæk: Tirsdag blev Agerbæk Fysioterapi & Trænings fire medarbejdere uddannet i demensvenlighed. De fik blandt andet generel viden om demens og værktøjer til at håndtere demensramte borgere bedst muligt.

Agerbæk Fysioterapi & Træning er nummer 50 i rækken af virksomheder, foreninger og kommunale afdelinger, der kan sætte ”Vi er demensvenner”-logoet i vinduet. De modtager også et diplom fra Alzheimerforeningen.

- I Varde Kommune ønsker vi, at demensramte borgere lever så godt et liv som muligt, hvor vi i lokalsamfundene møder dem med både varme og viden. Derfor er jeg superglad for, at så mange virksomheder og foreninger ønsker at gøre en forskel for demensramte, siger Tina Agergaard Hansen (DF), formand for social og sundhed i Varde Kommune, i en pressemeddelelse.

- I Skovlund-Ansager har vi Danmarks første demensvenlige lokalsamfund, og det er et kæmpe skridt i den rigtige retning, at virksomheder og foreninger i resten af kommunen også vil være med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce