Annonce
Vejen

Varmeforsyningen i Vejen er sikret trods corona-restriktioner

På trods af corona-restriktioner er varmeforsyningen - her halmværket - fra Vejen Varmeværk intakt. JV-arkiv
Varmeforsyningen i Vejen er sikret trods corona-restriktioner
Annonce

Vejen: De restriktioner, der er iværksat på grund af risikoen for spredning af coronasmitte, påvirker ikke varmeforsyningen hos Vejen Varmeværk.

- Vejen Varmeværk vil fortsat kunne levere varme til alle kunderne upåagtet restriktionerne og varigheden heraf. De tiltag, vi har gjort i starten af coronatiden, har virket, og vi kan opretholde de kritiske funktioner, der skal sikre kunderne varmen også i tiden med restriktioner, fastslår Richard Sloth Nielsen, direktør for Vejen Varmeværk.

Vareleverance er afsikret ved opbygning af flislager på Koldingvej, som giver sikkerhed for de daglige leverancer af biomasse. Driftspersonalet arbejder i skiftehold for at beskytte dem mod at smitte. Dette samt backup sikrer en fortsat drift, hvis enkelte medarbejdere eller deres familier bliver ramt af coronasmitten.

Når det gælder kundeservice, er kontoret på Gørtlervej lukket for personlig betjening. De administrative medarbejdere arbejder primært hjemmefra, og kundeservice sker via telefon, mail samt videomøder.

- Kunderne er forstående og har tager godt imod vores nye metoder til opretholdelse af kundeservicen. Vi lærer hver dag i disse tider og det lykkedes faktisk at yde en fornuftig kundeservice på afstand. Forleden dag har vi endda med fælles hjælp fra kunden fundet årsagen til manglende afkøling hos kunden via videomøde, tilføjer Richard Sloth Nielsen.

Informationer

Kunderne i Vejen Varmeværk kan finde flere informationer og holde sig opdateret på værkets hjemmeside: vejen-varme.dk.

Ved eventuelle spørgsmål er der mulighed for at ringe til: 69 15 39 00.

Annonce

Anlægsarbejde udskudt

Vejen Varmeværk har besluttet, at al anlægsarbejde, der kan flyttes til senere på året, bliver flyttet. Dette gælder nye tilslutninger samt reparationer af ledningsnettet.

- Kritiske anlægsarbejder bliver gennemført med minimum af fysisk kontakt til kunder og samarbejdspartnere. Personalet, der udfører disse funktioner, er backup for vores normale driftspersonale. Vi har derfor valgt at beskytte alle mest muligt for at sikre driften af selskabets interne anlæg, fortæller direktøren.

På baggrund af corona-situationen og myndighedernes anbefaling har varmeværket valgt at udskyde generalforsamlingen, som ifølge vedtægterne skulle være afholdt senest den 30. april 2020.

Når myndighederne igen giver tilladelse til, at større forsamlinger kan samles, uden at det medfører en øget smitterisiko, vil generalforsamlingen blive indkaldt med det varsel, som fremgår af vores vedtægter.

Udskydelse af generalforsamlingen får som konsekvenser, at den siddende bestyrelse fortsætter, indtil ny generalforsamling er afholdt, hvor ny bestyrelse er på valg. Desuden vil bestyrelsen sikre, at alle myndighedskrav fortsat overholdes - herunder indberetning til skat, krav vedr. udarbejdelse af regnskab m.m. Bestyrelsen og ledelsen af selskabet sikrer desuden, at der fortsat kan leveres varme og varmt vand til kunderne.

Selskabets bestyrelse og ledelse underrettes løbende af brancheorganisationen Dansk Fjernvarme, der dagligt er i kontakt med de relevante myndigheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce