Annonce
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Jacob Schoop spillede de første cirka 80 minutter mod Sønderjyske, inden han på grund af problemer med baglåret overlod pladsen til Arbnor Mucolli. Foto: Mette Mørk Mette Mørk
Jacob Schoop så klare forbedringer hos VB, som søndag på Vejle Stadion vandt 4-1 over Sønderjyske.
Annonce

Vejle: Klar fremgang og en indsats, der viste, at Vejle Boldklub kan være med i Superligaen.

Sådan lød konklusionen fra VB-anfører Jacob Schoop efter søndagens sejr på 4-1 over Sønderjyske.

- Vi viste langt større klasse end i vores første kamp, og vi viste, at vi i al fald på dagen kan måle os med et hold som Sønderjyske, sagde Jacob Schoop.

VB tabte sæsonpremieren mod AGF med 4-2, men fik rejst sig mod sønderjyderne efter en indsats, som på afgørende punkter efter Schoops vurdering var markant bedre.

- Vi stod kompakt, og vores pres var meget bedre end i den første kamp, sagde Jacob Schoop og fortsatte:

- Og så havde vi inden kampen talt meget om, at vi skulle være bedre til at afvise dødboldene og også andenboldene. Det gjorde vi ikke godt nok i Aarhus, men i dag fungerede det for os.

Jacob Schoop spillede med i kampen første cirka 80 minutter, inden han måtte lade sig udskifte.

- Det strammede i mit ene baglår, og så var det bedre, at der kom en frisk spiller ind i stedet for, at jeg spillede videre på 90 procent, sagde Jacob Schoop.

Annonce

Småsnakkede i VAR-pauserne

Kampen var præget af en del episoder, der måtte vendes i VAR-vognen. Både i forbindelse med VB’s straffespark i første halvleg, en Sønderjyske-scoring i begyndelsen af anden halvleg, som endte med at blive annulleret, og VB’s tredje mål.

- Et par gange i anden halvleg var man først nede og så helt oppe. Det er en ny hverdag for os, som vi nok lige skal vænne os til, men samtidig er det lavet for fairness’ skyld, og det er jo godt nok, sagde Jacob Schoop.

Flere gang i løbet af kampen opstod der pauser af flere minutters varighed, når dommeren skulle i kontakt med folkene i VAR-vognen og siden selv kigge situationen igennem.

- I de pauser gik vi og småsnakkede lidt. Det kunne jo være, nogle af de andre havde set noget, man ikke selv havde set, sagde Jacob Schoop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Trekantområdet

Minkavler fra Farre: Om lidt bliver her stille, meget stille

Annonce