Annonce
Trekantområdet

VB siger farvel til 21-årig kantspiller

Lucas From er fortid i VB. Han lejes ud til Aarhus Fremad, hvorefter hans kontrakt med VB ophæves. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Lucas Froms vækst er blevet holdt tilbage af skader, og nu trænger han til at spille, så han kan få karriere på ret køl.
Annonce

Vejle: Den 21-årige kantspiller Lucas From er fortid i VB.

Søndag meldte klubben ud, at venstrekanten  udlejes til 2. divisionsklubben Aarhus Fremad i et halvt år. Herefter bliver Lucas Froms kontrakt ophævet et halvt år før tid.


Han har brug for kampe for at komme tilbage på det niveau, han tidligere har haft. Det kan vi ikke tilbyde ham i øjeblikket.

Jacob Krüger, teknisk chef for VB


Lucas From var et stort talent som gennembrudsstærk kantspiller, men hans vækst er blevet bremset af et langt skadesforløb.

- Desværre har han aldrig fået et kontinuerligt forløb som seniorspiller på grund af skaderne. Han har i 2020 kæmpet en hård kamp for at komme tilbage på fodboldbanen, siger VB's tekniske chef Jacob Krüger i en pressemeddelelse.

- Han har brug for kampe for at komme tilbage på det niveau, han tidligere har haft. Det kan vi ikke tilbyde ham i øjeblikket, siger Jacob Krüger.

Dermed ligner modellen den, som VB brugte i forbindelse med Thais Damgaards skifte til VSK Aarhus.

- Alle i Vejle Boldklub håber, at Lucas From får karrieren tilbage på rette spor i de kommende måneder. Vi takker ham for indsatsen i VB og ønsker ham alt det bedste i tiden fremover, siger Jacob Krüger.

Lucas From nåede at spille to kampe  for VB og score et enkelt mål. Debuten faldt mod FC Fredericia den 27. maj 2017. Hans sidste kamp var mod Frem i pokalturneringen den 11. september 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce