Annonce
forside

Ved du, hvad du skal stemme på?

Politikerne har de seneste tre uger deltaget i vælgermøder, været på gaden og rundt og banket på dørene for at fremfører deres budskaber til det kommende byråd. Tirsdag bliver de 29 pladser besat, men weekenden op til valget var flere borgere fra Ringkøbing-Skjern Kommune stadig i tvivl om, hvem de skulle stemme på.

Annonce

Arne Hedegaard - Ringkøbing: Jeg har besluttet mig for, hvem jeg skal stemme på. Det har ikke været så svært, for jeg plejer at stemme det samme. Jeg synes, at valgkampen har været noget klistret til med plakater, hvis jeg skal være ærlig. Nu er jeg lidt aldrende, så det vigtigste emne for mig er social velfærd. Foto: Morten Stricker.

Karen Hindø - Ringkøbing: Jeg har valgt at brevstemme fredag. Det har ikke været svært at vælge for mig, og jeg har stemt det samme, som jeg plejer. Jeg synes, at valgkampen har været lidt tam, og partierne har behandlet hinanden pænt. Jeg har to områder, der betyder meget for mig. Det er socialt handicap og vækst. Foto: Morten Stricker.

Agnethe Stampe - Hover: Jeg føler mig nogenlunde sikker på, hvilket parti jeg stemmer på. Jeg ved ikke helt med politiker. Jeg vil gerne have noget ud af min stemme. Foto: Morten Stricker

Gunner Sangill - Ringkøbing: Jeg er overhovedet ikke blevet klogere på, hvem jeg skal stemme på. Jeg tror, at flere har det sådan, men jeg skal nok finde ud af det inden tirsdag. Jeg synes, at valgkampen har været anderledes i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce