Annonce
Billund

Ved Stafet for livet: - En smule regn skal ikke slå os ud

Store smil ved fighterfrokosten. Foto: Martin Ravn
688 er med i den sjette udgave af Stafet for livet i Filskov - med børnestafet.
Annonce

Filskov: Solen så et kort øjeblik ud til at have fået overtaget, da Stafet for livet lørdag klokken 11 skulle til at gå i gang. Så tømte skyerne ellers gavmildt deres indhold af regn ned over de 46 fightere og mange andre, som stod klar til at holde stafetten i gang i 24 timer.

Den situation greb stafetambassadør Per Larsen, tidligere PET-chef og formand for Børnerådet i Billund, straks i sin åbningstale:

- Det er med kræft som med vejret: Uforudsigeligt, hvad der sker. Men en smule regn skal ikke slå os ud, lød det fra Per Larsen, der selv er blevet opereret for kræft flere gange og derfor også stod på scenen i den gule T-shirt og gik med i fighterrunden i Filskov.

Opvarmning sammen med Pingu inden børnestafetten. Foto: Martin Ravn
Annonce

Berigende arbejde

688 er med i årets Stafet for livet, som er den sjette omgang med Niels og Anna Kathrine Pedersen fra Filskov i spidsen.

- Det er en dag med det hele, grin, gråd og holden om. Selvom jeg bliver virkelig træt, så bliver jeg ved, for det er så berigende at arbejde med det her. Kræft er jo ikke i forgrunden hele tiden, vi samler også på de gode historier, sagde Anna Kathrine.

Annonce

Børnestafet

Et af de steder, hvor der var rigtig meget liv, var ved børnestafetten midt på pladsen, et nyt tiltag i år. En stor flok børn holdt i 24 minutter gang i løbet og klikkede massevis af gange på tælleren. På den måde tjente de 1000 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

- Billund er jo Børnenes Hovedstad, så vi syntes, at der manglede noget for børn, sagde tovholder Lisbeth Vase, som selv har været med i stafetten i flere år

I cafeen kunne man komme i tørvejr og hygge sig. Foto: Martin Ravn
Mange fandt paraplyerne frem. Foto: Martin Ravn
Klar til at spæne afsted. Foto: Martin Ravn
Mona Nielsen, til højre, fik klippet håret af frisør Mette Lykkehaab Bramming fra Salon Winia i Sdr. Omme. Indehaver Anja Andreasen var med for første gang sammen med alle tre medarbejdere. Foto: Martin Ravn
Stafet for livet i Filskov. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Voldsom røg på gård ved Bramming: Varmeblæser smeltede ned

Danmark

Se Danmark: Endelig kom sneen

Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Trekantområdet

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Annonce