Annonce
Haderslev

Vej fortsat spærret efter fund af død person i lade

Politiet efterforsker stadig et mistænkeligt dødsfald på en nedlagt landejendom i Hejsager. Foto: Jacob Schultz
Politiets teknikere har nu forladt Småkærvej i Hejsager ved Haderslev, efter meldingen om en person, der blev fundet død i en lade. Vejen er dog fortsat spærret.

HEJSAGER: Det er endnu småt med nyt om dødsfaldet i en lade på Småkærvej i Hejsager ved Haderslev, som politiet fik en melding om klokken 17.26 torsdag aften.

Småkærvej er dog stadig spærret for gennemkørsel, men politiets teknikere har forladt stedet. Nu er der kun medarbejdere fra beredskabet og politihjemmeværnet tilbage sammen med en enkelt politimand, der mødte klokken otte og afløste natholdet.

Efterforskningen gav i aftes og her til morgen mange spekulationer for de øvrige beboere i området, ingen ved, hvem den afdøde var eller hvad der egentlig er sket. Politiet er fortsat tilbageholdende med oplysninger. Det forlyder dog, at der er en pressemeddelelse på vej. En enkelt nabo havde fredag morgen hejst flaget på halv.

Politiet betegnede torsdag aften kort før klokken 22 dødsfaldet som mistænkeligt og indledte en efterforskning af hændelsen.Den afdøde var det tidspunkt endnu ikke identificeret, og dermed var de pårørende heller ikke underrettet endnu, om det er anderledes nu, vides ikke.

Annonce
Politiet efterforsker stadig et mistænkeligt dødsfald på en nedlagt landejendom i Hejsager. Foto: Jacob Schultz
Politiet efterforsker stadig et mistænkeligt dødsfald på en nedlagt landejendom i Hejsager. Foto: Jacob Schultz
Politiet efterforsker stadig et mistænkeligt dødsfald på en nedlagt landejendom i Hejsager. Laden til højre har intet med drabet at gøre. Foto: Jacob Schultz
Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

Danmark

Podcast: Tre tophold kæmper om oprykning fra 1. division - hvem trækker det længste strå?

Annonce