Annonce
Ringkøbing-Skjern

Vej og Park genoptager en del af arbejdet

Folkene fra Vej & Park har fået lov at gå i gang med udendørs opgaver - så længe de arbejder alene. Og det bliver opgaver, der har betydning for trafiksikkerheden, der bliver prioriteret. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
Nye retningslinjer fra de nationale myndigheder betyder, at Ringkøbing-Skjern Kommune nu sender medarbejdere, der kan arbejde alene og uden at udgøre en smitterisiko, tilbage på traktoren.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: I lighed med landets andre kommuner - og helt i tråd med retningslinjerne fra statsministeren, har medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune været hjemsendt de seneste to uger.

Mange har kunnet lave skrivebordsarbejde derhjemme, men folkene i for eksempel kommunens Vej og Park-afdeling har ikke kunnet rette skæve fortovsfliser på computeren.

Men nu er flere af medarbejderne i netop Vej og Park-afdelingen på vej tilbage i arbejdstøjet.

Statsministeriet meldte tidligere på ugen ud, at offentlige ansatte kan arbejde som normalt, forudsat at deres opgaver foregår udendørs og ikke indebærer nævneværdig menneskelig kontakt.

- Vi har en del opgaver som kan løses af én mand på en traktor, og så giver det god mening, at de kan komme i gang med arbejdet, inden græsset i rabatterne for eksempel får så godt fat, at det går ud over trafiksikkerheden, siger Lone Rossen fagchef for Land, By og Kultur i Ringkøbing-Skjern Kommune, i en pressemeddelelse.

Annonce

Stram prioritering

Kommunen prioriterer at løse opgaver, der har trafiksikkerhedsmæssig betydning. Det kan være udskiftning af vejskilte, reparation af rendestensbrønde og asfaltreparationer. Herudover prioriteres opgaver som er dyre at forsømme for længe: genopretning af stier og grusveje efter vinteren.

Kommunens vejinspektør vil køre ud og vurdere de ca. 1800 km asfaltvejes tilstand, så man kan tilrettelægge de kommende asfaltudbud.

Herudover vil kommunens folk få lov én og én at køre strandkasserne til opsamlet affald ud på strandene og at klargøre tennisbaner og fodboldbaner.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Tre bilulykker og fald ned ad trapper: Kontroversiel kiropraktor hjalp Anette og Jonas til tålelige liv

Annonce