Annonce
Esbjerg

Vejarbejde i Ribe nærmer sig sin afslutning

I denne uge åbner de nye shunts i rundkørslen ved Føtex i Ribe
Rundkørsel og kryds på rute 11 i Ribe åbnes fuldt op senere denne uge. Samtidig bliver hele vejudvidelsesprojektet færdigt inden jul
Annonce

Ribe: Længe har man ikke kunnet komme ind til Ribe centrum via rundkørslen på rute 11 ud for Føtex, men fra slutningen af denne uge bliver dette atter muligt.

Her åbner shuntsene, der kan føre bilister ind og ud fra Ribe, og samtidig åbner de to kryds ved Farupvej/Plantagevej og Nørremarksvej/Industrivej fuldt op.

Dermed nærmer lang tids vejarbejde sig sin afslutning, og det sker samtidig med, at tidsplanen for selve vejudvidelsen holder tidsplanen.

- I princippet er vi færdige til afleveringsfristen den 19. november 2020. Vi har dog haft problemer med udførelse af udvidelsen hen over jernbanen, hvor Banedanmark bestemmer. Vi har nu de nødvendige tilladelser og har planlagt dette til at blive udført i slutningen af november og starten af december. Vi bliver dermed helt færdige inden juleferien, siger konsulent ved Vejdirektoratet, Claus Prien Tobiasen, der tilføjer, at der som planlagt skal lægges et afsluttende asfalt slidlag på alle vejarealerne i 2021, som hele tiden har været planen. Derefter kan man kigge videre på klapbroprojektet.

Tilbage er så at afklare, hvad der skal ske i forhold til udskiftning af ringvejsbroen. Men det er en helt anden historie.

Nogle steder på rute 11 er der allerede åbnet for flere spor i hver retning. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce