Annonce
Læserbrev

Vejbump opbygget af kompositmateriale

Læserbrev: I de senere år har Havnegade undergået en markant forvandling. Mange holder af forandringen med det rustne jern, gangbro og det bredde fortov. Det sidste skud på stammen er diverse vejbump opbygget af kompositmateriale – og det er netop disse infame vejbump, der får mig til tasterne.

I forbindelse med den store renovering blev der etableret fartbegrænsning i form af ændret belægning på strategisk udsatte strækninger i Havnegade, hvorfor nu disse ekstra foranstaltninger, når man i forvejen allerede har etableret fartbegrænsning? Det mærkværdige ved etableringerne er, at disse vejbump er placeret lige ved eller omkring den tidligere borgmester Johnny Søtrups bopæl. Hvorfor er der ikke placeret ekstra vejbump andre steder i Havnegade? Man får uvægerlig den tanke, at man kun ønsker trafik af bløde trafikanter. Eller måske ønsker man helt at lukke Havnegade for trafik på den strækning, hvor Johnny Søtrup har sin bopæl, således at han i ro og fred kan nyde et glas rødvin på altanen, uden indblanding af støj fra irriterende borgere. Det var åbenbart ikke tilstrækkelig, at man barberede x-antal parkeringspladser væk.

Disse nye vejbump er ikke blot møgirriterende for bilisterne. De er også med til at ødelægge bilparken. Selv om man snegler sig over vejbumpene, mærkes det tydeligt i vognen.

Hvert år ved denne tid går snakken om kommunens budget. Et budget, der hvert år kræver massive besparelser. Gad vide om det ikke var en god idé at kigge lidt på unødvendige og ligegyldige projekter så som ovennævnte vejbump. Eller hvad med supercykelsti i Baggesensalle med dertilhørende cyklistbro over banelegemet. Dybt godnat. Det allermest unødvendige projekt i nyere tid var udgiften til ændring af skolenavne for vore kommuneskoler.

Man har indtryk af, at noget af det væsentlige for de siddende borgmestre er at ”sætte varige spor”. Det gør så knap så meget, at det bliver projekter, der er helt overflødige. Hvem skal betale gildet? Det er selvfølgelig alle de glade borgere i kommunen.

Tænk jer om kære politikere inden I smider om jer med borgernes penge.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce