Annonce
Vejen

Vejen får 11 nye statsborgere efter grundlovsceremoni

Torsdag eftermiddag blev den tredje grundlovsceremoni i Vejen Kommunes historie afholdt. Nu har kommunen fået 11 nye danske statsborgere.

Vejen: Flaget var hejst ved indgangen til Vejen Rådhus, og der var da også meget at fejre for 11 borgere fra Vejen Kommune. Torsdag eftermiddag mødte de nemlig op i byrådssalen for at bekræfte deres danske statsborgerskab ved en grundlovsceremoni. Flere havde pårørende med, der både tog billeder og videoer, og en efter en blev de kaldt op for at skrive under på, at de vil overholde grundloven.


Det er rigtig dejligt. Det er en drøm, der er blevet til virkelighed.

Simona Palade


Annonce

- Det var spændende, det var nyt og det var rigtig dejligt at være her og skrive under på, at man faktisk er dansker fra nu af, siger Simona Palade med et smil.

Lykønskninger fra borgmesteren

Vejens borgmester Egon Fræhr holdte tale, hvor han bød de nye danske statsborgere velkommen, og ønskede dem tillykke. Det er tredje gang, at der bliver afholdt grundlovsceremoni i Vejen Kommune, og ifølge Egon Fræhr er det en helt speciel dag.

Torsdag blev der afholdt grundlovsceremoni på Vejen Rådhus, hvor nye danske statsborgere blev fejret. Foto: Jacob Schultz

- Jeg oplever hver gang, at det er en meget højtidelig handling. Man mærker tydeligt, at det er noget, der er blevet tænkt meget over. Så jeg synes, det er en festdag, siger borgmester Egon Fræhr.

Efterfølgende blev der serveret forfriskninger, og til sidst kunne Simona Palade, og de ti øvrige borgere forlade Vejen Rådhus - nu som danske statsborgere.

- Det er rigtig dejligt. Det er en drøm, der er blevet til virkelighed, siger hun.

Der var både flag, sodavand og lidt godt til ganen, efter de 11 borgere havde sat deres underskrift og nu kunne kalde sig for danske statsborgere. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce