Annonce
Vejen

Vejen Garden på corona-tur

Der er lagt op til liv og glade dage, når fem musikere fra Vejen Garden tager på turne til tre plejehjem. Foto: Steen Rasmussen

VEJEN: Danmarks bedste garde - Vejen Garden - drager torsdag formiddag på en lille turne til tre plejehjem for at underholde beboerne i en tid, hvor der ikke er så meget at more sig over. Kærdalen i Vejen, Birkely i Askov og Lundtoft i Brørup kan se frem til et musikalsk, udendørs besøg.

Det er ikke alle 95 drenge i bandet, som draget af sted. Det er fem raske gutter, som holder behørig afstand, mens de spiller for seniorerne. Spillemændene bliver kørt i hver sin bil for at holde smittefaren på et minimum.

Tom Rødkær fra gardens forælderkorps fortæller, at de små koncerter helt igennem tager konkret udgangspunkt i korona-situationen.

- Plejehjem er i corona-tiden forbudt område. Vi må under ingen omstændigheder gå indenfor - heller ikke for at låne toilet osv. De ældre er som bekendt i alvorlig risikozone, fortæller Tom Rødkær, som lover at tage sprit med for at desinficere hænder og instrumenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce