Annonce
Læserbrev

Vejen Kommune er blandt de mest erhvervsvenlige i hele Danmark

Læserbrev: Vejen Kommune er blandt de mest erhvervsvenlige kommuner i hele Danmark, hvilket vi i Venstres gruppe i Vejen Byråd er meget stolte af. Det forpligter os samtidig til, at vi gør vores forarbejde grundigt og velovervejet, hvis vi skal forblive i den liga.

Vejen Byråd har netop i maj 2019, godkendt en ny “planstrategi 2019” med opbakning fra alle partier. I planstrategien står der ordret “midtbyerne Vejen, Holsted, Brørup og Rødding skal koncentreres, så synergien mellem butikkerne fastholdes”. Derfor kan det godt undre, når Det Konservative Folkeparti mener det er “helt uforståeligt”, at Vin for Dig ikke umiddelbart kan få dispensation til, at videreføre en detailbutik i et område, der i forvejen er udlagt som erhvervsområde.

Venstre i Vejen Byråd ønsker om nogen, det bedste for alle typer af erhverv i kommunen, inklusive Vin for Dig. Men vi kan ikke gradbøje reglerne i planloven og begå ulovligheder, som Det Konservative Folkeparti lægger op til.

Derfor har Venstre i Vejen Byråd anmodet om, at punktet kommer på dagsordenen i Teknik og Miljø endnu engang, så vi kan få sagen belyst endnu grundigere, og der kan findes en løsning der er både erhvervsvenlig og lovlig.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce