Annonce
Vejen

Vejen Kommune mangler dagplejemødre i Vejen by

Vejen Kommune har travlt med at skaffe ekstra pladser til pasning af de yngste medborgere fra 0 til 3 år i Vejen by. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Kommuen er voldsomt udfordret i forhold til at skaffe tilstrækkelig pasning til børn op til tre år i Vejen by.

Børn: Vejen Kommune er udfordret i forhold til at skaffe pasning til de yngste borgere op til tre år i Vejen by.

Derfor søger kommunen dagplejemødre i Vejen.

- Vi har gennem det sidste halve år flere gange søgt dagplejere i Vejen by. Men der er ikke ret mange, der har søgt jobbene, så lige nu mangler vi akut dagplejere og har brug for flere fremover. Der er inden for de seneste år ansat mange dagplejere i Vejen by, men nu er der ligesom udtømt i dem, der ønsker at være dagplejer, fortæller udvalgsformand for skole og børn Claus Kulmbach (V).

Hvis man kunne tænke sig at blive dagplejer og bor i Vejen by, så opfordrer udvalgsformanden til, at man tager kontakt til kommunens dagplejekontor.

- Inden for dagpleje-området er forældre-tilfredsheden i Vejen kommune helt i top og har været det i mange år. Sådan skal det også være fremover, selv om corona er og har været en stor udfordring for alle, siger Claus Kulmbach.

Udvalget for skoler og børn er i gang med at undersøge, hvilke andre muligheder kommunen har for dagpasning, da der fortsat er pasningsgaranti fra 9 måneder.

Blandt andet har udvalget på sit senest møde 23. marts besluttet, at de 14 midlertidige vuggestuepladser ved Billingland i den sydlige del af Vejen by bliver permanente de næste to år - og at antallet udvides til 16 pladser. Den indstilling er sendt videre til byrådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Casper møder flere sure kunder, når han kommer og fikser strømmen: Tonen er blevet mere hidsig og aggressiv

Erhverv For abonnenter

Esbjergs sidste kvotekonge skovler penge: Har tjent mere end en kvart milliard kroner de sidste ti år, men nu truer Brexit

Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sønderborg For abonnenter

Modstander undrer sig over byggeri af biogasanlæg: - Det er grove løjer

Annonce