Annonce
Vejen

Vejen Kommune vinder vigtigt slag om Skovgårdsvej: Har handlet efter bogen

Vejen Kommune har handlet efter bogen, fastslår Vejdirektoratet. JV-arkiv
Vejdirektoratet har afgjort, at Vejen Kommune kan fortsætte sin ekspropriation af Skovgårdsvej, som har været spærret i et år. Ingen kommentar fra svineproducent.
Annonce

Næsten på årsdagen for spærringen af Skovgårdsvej ved Vejen har Vejdirektoratet i en afgørelse givet Vejen Kommune en vigtig sejr i den langvarige vejstrid.

Vejdirektoratet fastslår, at Vejen Kommunes ekspropriation kan fortsætte. Kommunen har handlet efter bogen hedder det. Vejen Kommune forventer en genåbning af vejen i løbet af kort tid.

Vejdirektoratet opretholder med beslutningen Vejen Kommunes igangsatte ekspropriation. I afgørelsen konstaterer Vejdirektoratet, at grundlaget for ekspropriationen er i orden, og beslutningen glæder både formanden for Udvalget for teknik og miljø, Vagn Sørensen, samt borgmester Egon Fræhr.

Deres glæde skyldes ikke mindst, at borgerne i Askov nu vil opleve, at trafikken i byen kan vende tilbage til et normalt niveau.

- Det har været en lang proces, og vi er glade for, at vejen nu åbnes igen. Ikke mindst af hensyn til borgerne i Askov, som har været hårdt ramt af den tunge trafik gennem byen, men også af hensyn Vejen Kommunes infrastruktur, siger borgmester Egon Fræhr.

Overfor JydskeVestkysten konstaterer svineproducenten Martin Lund Madsen, at han i dag ikke har nogen kommentar til Vejdirektoratets beslutning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce