Annonce
forside

Vejen og Horsens delte i bundopgør

VEJEN: Det blev til et spændende sidste kvarter i bundopgøret mellem Vejen og Horsens.

Efter at store dele af kampen foregik med masser af nærkampe, så var det Vejen, som bragte sig foran. Det skete efter 75 minutters spil, da Thomas Heiker var manden bag værternes første scoring. Det så ud til, at det skulle være tre point værd, men gæsterne fra Horsens Freja forsøgte med en sidste kraftanstrengelse at få bragt balance i regnskabet.

Og med blot to minutter tilbage af den ordinære spilletid gik det galt for Vejen, da Horsens fik udlignet. Dermed delte de to hold, og Vejen ligger dermed fortsat sidst.

Vejen SF - Horsens Freja 1-1 (0-0).

Fodbold, jyllandsserien. Mål: 1-0 Thomas Heiker (75.), 1-1 (88.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce