Annoncørbetalt indhold

Vejen til succes går gennem dygtige medarbejdere

Denne artikel er sponsoreret af Teamcubate

Det er naturligvis lidt forenklet, at vejen til succes går gennem dygtige medarbejdere, men det er ikke ensbetydende med, at det ikke er sandt. Som iværksætter skal man først og fremmest have en god idé, før succesen er i nærheden af at være indenfor rækkevidde, men virksomhedens daglige drift og vækst står og falder med dygtige medarbejdere.

Medarbejdernes betydning for virksomhedens succes Hvad definerer en god medarbejder? Det er selvfølgelig et relativt begreb, men langt de fleste virksomhedsejere vil højst sandsynligt lægge vægt på, at en dygtig medarbejder er motiveret og passioneret omkring sit arbejde. Jo mere motiveret medarbejdere en virksomhed har, desto mere villige er medarbejderne oftest til at yde det ekstra. At have et arbejde som man er passioneret og motiveret til at udføre, er oftest ensbetydende med at man har et arbejde, hvor man får lov at benytte sig af de kompetencer og erfaringer man har erhvervet sig gennem tiden. Jo mere i overensstemmelse med egne kompetencer og evner ens arbejdsopgaver er, jo mere motiveret vil man som regel være til at udføre arbejdet fyldestgørende. Forventes der enten for lidt eller for meget af en medarbejder, kan det føre til at medarbejderens motivation og passion for arbejdet udebliver.

Få hjælp til at finde de rette medarbejdere med de rigtige kompetencer At finde de rette medarbejdere med de rigtige kompetencer kan have stor betydning for virksomhedens daglige drift og fremtidige vækst. Som nyopstartet virksomhed kan det være svært at finde de rette medarbejdere, det kræver først og fremmest en masse tid og overskud at rekruttere nye medarbejdere, og det er oftest noget man som selvstændig erhvervsdrivende er i underskud af. Heldigvis er der hjælp at hente. Teamcubate tilbyder at stå for rekrutteringen af nye medarbejdere for dig.

Med Teamcubates hjælp kan du hurtigt og nemt finde dine nye kollegaer. Teamcubate har specialiseret sig i at rekruttere eksperter indenfor bestemte områder til virksomheder i vækst, så står du og mangler en IT-ekspert eller en økonomiekspert, så tilbyder Teamcubate dig en hjælpende hånd med at ansætte de helt rette kandidater.

Eksperter gør, hvad eksperter gør bedst Som iværksætter er man oftest sin egen værste fjende. At leve op til egne forventninger er oftest noget af det, man som iværksætter vil finde sværest. Man kan hurtigt komme til at forvente mere af sig selv, end hvad godt er, f.eks. at man skal være god til det hele. At være god til lidt af det hele er langt fra et krav for at være iværksætter, derfor kan det være stor fordel både for en sig og for virksomheden at ansætte eksperter med stor viden og ekspertise indenfor et område.

Særligt når det kommer til IT og økonomi kan det være en fordel at ansætte eksperter indenfor dette område. Heldigvis har Teamcubate stor erfaring med at finde de helt rette eksperter indenfor netop dette område. Hvad enten du mangler medarbejdere til app-udvikling, bogholderi eller revision så hjælper Teamcubate med rekrutteringen af medarbejdere, så du får en dygtig og professionel medarbejderstab med de helt rette kompetencer. Denne artikel er sponsoreret af Teamcubate

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.