Annonce
Erhverv

Vejle-virksomhed opkøber firma: Interesse for produkter kommer helt fra Dubai

Opkøbet medfører ændringer i ledelsen. Michael Grundholm (til venstre), medejer af LSCD A/S, bliver ny direktør, mens Kurt Braarup Vestergaard, tidligere direktør for Tripplex, bliver salgsdirektør. Pressefoto
Belysningsvirksomheden Lumiére Stretch Ceiling Denmark A/S i Vejle køber træpanelsproducenten Tripplex.
Annonce

Vejle: God akustik, bæredygtige materialer og et spændende sortiment af produkter.

Det er ifølge medejer og direktør for Vejle-virksomheden Lumiére Stretch Ceiling Denmark (LSCD) Michael Grundholm en række af årsagerne til opkøbet af træpanelsproducenten Tripplex i Kastrup.

LSCD, der ligger på Karetmagervej 12, har købt 51 procent af Tripplex, og Michael Grundholm træder nu ind som ny direktør.

- Vi arbejdede i forvejen med at integrere lys i lofter. Tit stødte vi ind i de her rillede træpaneler, som der ikke rigtigt fandtes en standardbelysning til. Derfor kontaktede vi Tripplex, hvor vi tilbød en løsning. Vi fandt ret hurtigt ud af, at der var mange fordele ved, at vi blev en del af hinanden, siger Michael Grundholm.

Tripplex står blandt andet bag trælamellerne på gangbroen på Køge Nord Station og lydabsorberende loftsystemer i genopbygningen af K.B Hallen i København.

Michael Grundholm mener, at de to sammensmeltede forretninger vil stå stærkere i markedet. Ambitionen er at sælge træpaneler med integreret belysning internationalt.

Annonce

Interesse for Dubai og ordre fra Frankrig

Lumiére Stretch Ceiling Denmark vil gøre brug af sit netværk og kunder til at udbrede salget af løsningen.

- Vi har mange kontakter rundt i verden med firmaer, der også handler med lys og lofter.  Via netværket håber vi, at vi kan få sat gang i vores salg af Tripplex-produkter. Der har allerede vist sig en stor interesse, siger Michael Grundholm.

Han oplyser, at virksomheden har mødt interesse helt fra Dubai.

- De kan godt lide den skandinaviske stil, men i øjeblikket har det blot været en forespørgsel. Vi har allerede fået en ordre fra Frankrig. Så der er gode muligheder for at få gang i en eksport, siger han.

Michael Grundholm ønsker ikke at oplyse, hvad det har kostet at købe Tripplex.

Den tidligere direktør i Tripplex, Kurt Braarup Vestergaard, bliver salgsdirektør i samarbejde med medejer af Lumiére Stretch Ceiling Denmark Stefan Jørgensen.


Jeg ser frem til at påbegynde integrationen af lys og lamper i Tripplex-systemerne. Vores produktkataloger, komplimenterer hinanden rigtig godt.

Kurt Braarup Vestergaard, salgsdirektør.


Med opkøbet vokser virksomheden til at tælle 38 ansatte. Otte medarbejdere er ansat på hovedkontoret i Vejle. Produktionen vil fortsat ligge i Silkeborg, mens Tripplex’ nuværende showroom og kontor i Kastrup flyttes til Valby.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce