Annonce
Trekantområdet

Vejles kommunaldirektør er ny formand for kollegerne

Afgående formand for Kommunaldirektørernes Forening, Henrik Kolind, lykønsker kommunaldirektør Niels Nybye Ågesen med formandsposten. Privatfoto
Annonce

Vejle: Kommunaldirektørernes forening Komdir har fået ny formand efter Henrik Kolind takkede af efter fire år på posten. Nu på formandsposten er Vejles kommunaldirektør, Niels Nybye Ågesen.

- Jeg er personligt optaget af, hvordan vi finder nye måder at mødes med borgerne på, snakker sammen og skaber reelle resultater. Og så er jeg meget optaget af, hvordan vi styrker bæredygtigheden - både i vores ledelse og i vores lokalsamfund. Samtidig ved vi også, at en ny regering - uagtet valgets resultat - vil betyde nye reformer, og så skal vi være klar i kommunerne. Vores fokus i Komdir er altid på at sikre god offentlig ledelse og dét arbejde glæder jeg mig til at stå i spidsen for, siger Niels Nybye Ågesen i en pressemeddelelse.

Ved generalforsamlingen blev Eik Møller, kommunaldirektør i Ballerup valgt til næstformand, ligesom der blev valgt to nye ansigter til bestyrelsen. Stine Johansen, kommunaldirektør i Helsingør, og Lone Lyrskov, kommunaldirektør i Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce