Annonce
Esbjerg

Vejprojekt: Slut med asfaltarbejde på hovedvej 11

Så er der også en ny toiletbygning ved Skovgrillen. Foto: Vejdirektoratet

Ribe: Vejdirektoratet har i løbet af 2019 og 2020 udbygget rute 11 gennem Ribe fra nord for Industrivej til og med rundkørslen ved Plantagevej fra to til fire spor. Hen over de seneste 14 dage er der blevet lagt ny asfalt på rute 11 gennem Ribe.

- Vi er færdige i denne omgang. Nu er der både mere plads og bedre kørekomfort for trafikanterne, der benytter sig af rute 11 gennem Ribe, siger Mike Boesen, senior projektleder i Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Vejdirektoratet gik i gang med udbygningen af rute 11 i Ribe i foråret 2019 og udvidelsen blev afsluttet i december 2020.

Annonce

- Trafikanterne har siden december 2020 kunnet køre i fire spor. Over de seneste 14 dage har vi lagt det sidste slidlag både på vejbanerne og på rastepladsen, så nu er vi færdige, siger Mike Boesen.

Et lille restarbejde med den sidste afstribning udføres dog natten mellem den 14. og 15. juni.

Ny toiletbygning

I forbindelse med udbygning af rute 11 er rastepladsen ved Skovgrillen blevet brugt som byggeplads af entreprenøren. Rastepladsen har nu også fået nyt asfaltlag og toiletbygningen på rastepladsen er udskiftet. En ny præfabrikeret toiletbygning er leveret og installeret på stedet, og den kan tages i brug fra fredag den 11. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Endelig liv i posthuset igen: Brødre er klar med ny restaurant

Annonce