Annonce
Debat

Velfærd for borgerne

Annonce

Læserbrev: En fast forbindelse fra Als og til Fyn, vil give utrolig større livskvalitet for de, der til daglig bor i den sydlige af del Danmark – Als og Sønderjylland – og har brug for at komme til Odense Universitets Hospital OUH.

Tænk blot på, hvad op til to timers besparelse i køretid på en dagstur til Odense og retur betyder for personer, der har behov at komme på OUH.

I dag skal man være heldig at ramme en af de syv daglige afgange, som færgen har. Det er vel en stærk årsag til, at så få bruger færgen.

Øen Als er Danmarks 6. største ø, med over 50.000 indbyggere. Det er der mange, som glemmer.

Sønderborg kommune har alene omkring 75.000 indbyggere.

Velfærd for disse borgere, der bor i den sydligste del af landet er af stor betydning. Bygges en fast ”grøn” forbindelse over Lillebælt, med direkte vej til Odense, vil det betyde utroligt meget for området, ligesom kulturelle- og turistmål over det sydlige Lillebælt kan være med til at udvikle velfærden for alle.

Ikke alene spares der tid, men med en fast forbindelse, vil man kunne køre via Bøjden på hvilket som helst tidspunkt af døgnet man ønsker, eller har behov for. Se det er velfærd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce