Annonce
Vejen

Velfærdsalliance mellem DBU og Vejen underskrives

Velfærdsalliancen mellem Vejen Kommune og DBU skal styrke foreningslivet i kommunens fodboldklubber med aktiviteter som motionsfodbold og ungdomslandskampe. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Dansk Boldspil Union og Vejen Kommune har netop indgået en velfærdsalliance, som skal styrke foreningslivet i kommunens fodboldklubber med aktiviteter som motionsfodbold og ungdomslandskampe.
Annonce

Vejen Kommune: Fodboldklubberne får nu hjælp fra Vejen Kommune til at udvikle foreningslivet.

Det er noget af indholdet i den velfærdsalliance, som Vejen Kommune har indledt sammen med Dansk Boldspil Union. Initiativerne i samarbejdet tæller blandt andet motionsfodboldtilbud til forskellige patientgrupper og to U16-pigelandskampe henover sommeren i forbindelse med fejringen af 100-års jubilæet for Genforeningen.

Vejen Kommunes borgmester Egon Fræhr (V) glæder sig over aftalen:

- Foreningslivet er Vejen Kommunes pulserende hjerte. Hver dag samles hundredvis af børn og voksne om fodboldens fællesskab ude i klubberne. Derfor er vi også glade for, at vi med disse aktiviteter får mulighed for at understøtte indsatsen, som de frivillige leverer i fællesskabets ånd, siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

Foreningslivet er Vejen Kommunes pulserende hjerte. Hver dag samles hundredvis af børn og voksne om fodboldens fællesskab ude i klubberne.

Egon Fræhr, borgmester

Annonce

Løber indtil 2023

DBU's formand Jesper Møller er glad for, at velfærdsalliancen kan hjælpe foreningslivet:

- De danske fodboldklubber spiller en afgørende rolle i ungdommens dannelse. Derfor skal vi også blive ved med at styrke foreningslivet med nye tilbud og aktiviteter, der favner unge som gamle, siger formanden.

Velfærdsalliancen er den 29. i rækken af alliancer, DBU har indgået med landets kommuner, og aftalen løber frem til den 31. december 2023. DBU arbejder løbende på at indgå nye aftaler med kommuner over hele landet. Målet er, at fodbold skal være med til at løse samfundets udfordringer inden for blandt andet sundheds-, beskæftigelses-, inklusions- og skoleområdet samt at skabe et tættere samarbejde mellem fodboldklubber, DBU's lokalunioner og kommuner.

Velfærdsalliancen underskrives torsdag den 16. januar i Vejen Idrætscenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Lokale byrådskvinder modtager kommentarer og klamme billeder fra borgere

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Trekantområdet

Langt flere end ventet er blevet podet: Flere tusinde lagde vejen forbi midlertidigt testcenter

Annonce