Annonce
Billund

Velkendt ansigt bliver ny privatkundechef hos Vestjysk Bank i Billund

Brian Kjeldberg har i de seneste syv år været filialdirektør hos Vestjysk Bank i Give, men nu vender han retur til Billund, hvor han skal være privatkundechef. Foto: Vestjysk Bank.
Efter syv år som filialdirektør i Give filialen vender Brian Kjeldberg tilbage til Billund som privatkundechef, hvor han tidligere har været rådgiver i 21 år.

Billund: Det er ikke kun blandt kunder og kolleger, at Brian Kjeldberg er et kendt ansigt. Han har nemlig boet i Billund i 30 år og gennem mange år været aktiv i Billund IF Fodbold - først som spiller og senere som træner og bestyrelsesmedlem – og har derigennem også fået mange relationer i byen.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Give og har engageret mig i byen og foreningslivet. Det har dog samtidig betydet, at jeg her i Billund ikke har haft fingeren på pulsen på samme måde som tidligere, og det har jeg savnet. Så da den rette jobmulighed for at komme tilbage bød sig, var jeg nødt til at gribe den, fortæller Brian Kjeldberg og fortsætter:

- De senere år er der sket rigtig meget i byen, og det gør der stadig. Den udviklingsproces glæder jeg mig til at komme tættere på gennem mit nye job. I de år, jeg har været væk, er andelen af udenlandske tilflyttere vokset betydeligt, og det mærker vi også her i filialen, hvor vi har fået en del kunder med andre nationaliteter. Det er et spændende område, som vi vil udvikle, så de udenlandske familier, der flytter til byen, fortsat oplever os som en stærk og engageret lokalbank på samme måde som vores øvrige kunder.

Annonce

Cykelenthusiast i fritiden

Privat bor Brian Kjeldberg sammen med hustruen Bettina, som arbejder på Lego. Datteren Karoline på 31 år og tvillingerne Johanne og Sigurd på 22 år er for længst fløjet fra reden og bor nu i henholdsvis København og Odense.

Brian Kjeldberg har tidligere brugt en stor del af sin fritid i fodboldklubben, men benene kan ikke helt være med på grønsværen længere. Derfor har han i stedet kastet sig over cykling og tager gerne en lang tur på jernhesten for at holde formen vedlige.

Annonce
Billund For abonnenter

Tesfaye mødte Osama, Bashir og Mahmoud: Sådan kom syriske flygtninge i arbejde på en virksomhed, hvor der er brug for dem

Danmark

Mandagens coronatal: 333 nye smittetilfælde - flere indlagte på sygehusene

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Han er inkarneret vinterbader og ”Store Nørd” – nu vil han i byrådet

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

SønderjyskE hænger fast i bunden efter bleg præstation i Aarhus

Aabenraa

47-årig mand forbrændt: Hjemmelavet fyrværkeri selvantændte

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Videoanalyse: Derfor tabte SønderjyskE i Aarhus

Sønderborg

Massive protester mod biogasanlæg i Kværs: 44 indsigelser mod ny miljørapport

Kultur For abonnenter

Sophies far er 69 år og ramt af demens: Min første tanke var, at der må da være nogen, som kan fikse ham

Sydjylland

Coronasmitten stiger stejlt i sønderjysk kommune – moderat i fem øvrige kommuner

Sønderborg

Brandstifter dømt - løb efter vidner med kokkekniv

Esbjerg

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Karakterbogen: De store lyspunkter manglede mod AGF

Sønderjyske Ishockey For abonnenter

En hård skæbne: SønderjyskE tabte igen, men holdet leverede faktisk en fin præstation

Sønderjyske Fodbold

Genlæs livebloggen: SønderjyskE tabte i Aarhus

Annonce