Annonce
Sønderborg

Vennegruppe vil få flere til at se Sønderborg Sommer Revy

Årets revyhold med Jeanne Boel i spidsen begynder prøverne i København i april. Arkivfoto: Timo Battefeld
En række erhvervsfolk og privatpersoner fra Sønderborg har stiftet Sønderborgrevyens Venner. Gruppen skal bakke Sønderborg Sommer Revy op og få flere til at se revyen.

Sønderborg: De sidste to år er billetsalget til Sønderborg Sommer Revy faldet. I 2019 blev der solgt 18.000 billetter, hvilket var et fald på 500 i forhold til 2018. Nu vil en række erhvervsfolk og privatpersoner fra Sønderborg bakke op om revyen for at få især flere lokale til at se revyen. Gruppen kalder sig Sønderborg Revyens Venner og har ejendomsmægler Henning Brock fra Home som formand.

- Sønderborg Sommer Revy er en af byens kulturelle fyrtårne, der er med til at sætte Sønderborg på landkortet. Sønderborgrevyens Venner ser det som sin fornemmeste opgave på alle måder at bakke op om revyen. Vi bakker op om revyen lige meget hvem, der står i spidsen for den. For det er Sønderborgs revy, siger Henning Brock.

Sønderborg Sommer Revy har de senere år gennemgået et ledelsesskifte, hvor Leif og Johnna Maibom overgiver ledelsen til Jeanne Boel og hendes mand Klaus Kristensen, som lige nu ejer 80 procent af revyen. Til efteråret træder Maibom-parret helt ud af ledelsen.

- Jeg holder af Sønderborg Sommer Revy, og den skal blive ved med at være her. Først og fremmest skal vi mobilisere flere lokale, så det bliver en tradition for folk at gå ind og se revyen hvert år, siger Henning Brock, der også er sponsor på revyen.

Bestyrelsen går nu i gang med at arbejde detaljeret på, hvordan den mere konkret vil bakke op om revyen.

Annonce

Sønderborgrevyens Venner

Sønderborgrevyens Venners bestyrelse består af: Lena Krag Schmidt, Mens Cut, Leif Jessen, Hr. Jessen, Kent Nissen, Fri Bike Shop, Jette Müller, Dybbølskolen, Henning Brock, home, Susanne Jessen Møller, Fri Bike Shop, Svend Aage Kjær, Saak Gruppen, Jette Grenaa
Philippsen, LOF og Erik Schou, Helsam.

Vennegruppen er åben for alle, og der er ikke kontingent. Vennegruppen kan findes på Facebook under 'Sønderborgrevyens Venner'.

Sande venner

Revydirektør Jeanne Boel glæder sig over opbakningen.

- Jeg er overvældet over, at der er nogle mennesker, der gider at bruge sin fritid på at gøre noget for os uden vederlag. Det er helt vildt fantastisk. Tak, det er sande venner, siger Jeanne Boel.

Billetsalget til årets revy er i gang, og der er solgt halvdelen af de 18.000 billetter, der er sat til salg.

- Vi har solgt halvdelen af billetterne tidligere end sidste år. Vi synes, der er en god kadence. Det tegner meget lyst og lovende, siger Jeanne Boel.

Revyen kan ses fra den 27. maj og frem til den 27. juli. Der er mulighed for, at revyen kan forlænges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Nolde nu med mundbind

Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce